WipeOut Kids


WipeOut Kids is hét nieuwe, wereldwijd unieke, speelpark op Beldert Beach! Fun, vermaak én niet weersafhankelijk! Er zijn 15 Obstacles op het land en 4 met water. Super leuk, maar je moet wel durven! De toegangsprijs is €7,50 en daarmee kan je alle speeltoestellen ondernemen die op het strand staan opgesteld en vrij gebruik maken van alle overige faciliteiten. WipeOut kids is te gek voor een kinderfeestje of schoolreisje! En voor de ouders … lekker chillen in de trendy beachclub … alles is aanwezig om er een heerlijk dagje uit van te maken!

Spectaculaire Obstacles
In WipeOut heten activiteiten ‘Obstacles‘ en wij hebben er maar liefst 19! O.a. de Sucker Punch, Bouncing Balls, Trampo Sweeper, Red Balls, Dizzy Dummy, WipeOut Hill en natuurlijk de Killer Surf …! Naast alle WipeOut Obstacles mag je ook gebruik maken van alle andere spellen, zoals het waterpark, luchtkussen en Expeditie Robinson… Super cool toch!

WipeOut Kids App
Download de WipeOut Kids App. Hiermee kan je al je punten bijhouden en de uitleg bekijken. Hou goed je score bij, want aan het eind van de dag mag je een prijs ophalen bij de kassa. En, misschien win je wel de maandprijs! Verder vind je in de App meteen een handige plattegrond en kan je gave wedstrijden spelen. Degene die wint komt in het ‘Winnaars’ overzicht te staan. Extra leuk, je ontvangt de eindscore in je mail of je kan bij de kassa een stoer certificaat laten drukken voor €1!

Feestpakket!
Vanaf 8 personen kan je ook een feestpakket boeken. Jullie worden ontvangen als echte VIP’s, krijgen een uitleg over de scores en de app, smullen van een Crash, Splash & Smack Meal (friet, snack, drank, ijsje) en krijgen een gave prijsuitreiking met coole cadeaus. Jullie zijn ongeveer 2/3 uur bezig, maar zijn de hele dag welkom op ons strand. Dit voordeelpakket is een echte aanrader en kost €15 per persoon inclusief ALLES! Daarmee ben je meteen helemaal klaar! Handigggg!

WipeOut Adults
Oefen bij WipeOut Kids en ga – als je 12 jaar of ouder bent – daarna voor het echte parcours! Helemaal echt met begeleiding, tijdsloten en vette prijzen. Het volwassenenparcours moet je vooraf reserveren via www.wipeout.nl. Maaar, check ook bij je bezoek aan Beldert Beach of er toevallig nog tijdsloten vrij zijn (bij de yolo-toren) die wij maar voor €25 euro weggeven! Cool toch! Ook leuk voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes of vriendenuitjes

Openingstijden: Van 1 april t/m 31 oktober dagelijks geopend van 10:00-19:00 uur!
Adres: Beldert Beach presents WipeOut Kids
Zoelensestraatje 1, Zoelen
www.wipeoutkids.nl
info@beldertbeach.nl

[Not a valid template]

Reacties:

  1. echt het aller aller leukste feestje ooit gegeven zei mijn zoon! Helemaal enthousiast en volgend jaar weer!

  2. wat een hilarisch leuk sportief feestje! We komen nog eens terug!!

  3. Super cool, of “ziek leuk” feestje volgens mijn zoon Thom! Echt een aanrader

  4. Een gemengd jongens en meiden feestje…wat ga je dan doen? Wipe out werd het en dat was de beste keuze! Heerlijk weer dus daarna nog twee uur gezwommen en wij op het terras met een drankje en hapje (wat wil je nog meer).

Laat een reactie achter