Limonade uit een vissenkom en een superheldenfeest


Het leukste kinderfeestje vier je thuis… De themakisten van het Feestpakhuis worden thuis bezorgd door heel Nederland!

Limonade drinken uit de vissenkom, taart eten met je handen, krumuleutpillen eten en nog veel meer. Onze Pippi Langkouskoffer bevat alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk en lekker eigenwijs kinderfeest!

Olé! Een echt Spaans danseressenfeest met de mooiste flamenco jurken! Kindertapas maken, een Spaanse fotoshoot, Spaanse dansles… De handleiding bevat genoeg tips voor activiteiten, uitnodigingen en traktaties om een geweldig Spaans kinderfeestje te organiseren!

Stop! Jullie zijn gearresteerd! Trek je boevenkleren maar aan, je krijgt handboeien om en laat nou maar eens zien of je zonder handen ook kunt koekhappen of spulletjes kunt wegpakken… Na elke opdracht zet je een vingerafdruk op het diploma om te laten zien of je een echte boef bent! Over dit boefjesfeest zullen de kinderen nog lang napraten!

Geef een discofeestje in je eigen huiskamer! Begeef je samen met je vriendjes en vriendinnetjes in een echte discotheek. Discolichten, versiering, spetterende discokleding, make-up en CD`s met de nieuwste hits zullen bijdragen aan een superfeest.

In ieder kind schuilt een Superheld! Een Superheld weet wanneer een situatie veilig is, bedenkt oplossingen voor lastige situaties en helpt andere kinderen als dat nodig is. Ontdek de superheld in jezelf tijdens dit supercoole Superheldenfeest!

Verjaardagsfeestje? Daar hoort natuurlijk een mooi versierde kamer bij… Onze trendy en originele feestdecoratie zal zeker in de smaak vallen!

Natuurlijk wil je dat je kind met een leuke traktatie de klas in komt… Ook voor hippe en betaalbare traktaties en uitdeelcadeautjes ben je bij het Feestpakhuis aan het juiste adres!

Leuke cadeautjes voor de jarige job/jet, je kijkt bij ons je ogen uit en kunt waarschijnlijk niet kiezen uit al dat leuks! Zien we je snel?

[Not a valid template]

Reacties:

Laat een reactie achter