Spionnen met een geheime missie


Een spannende misdaad oplossen

De kinderen gaan als team een spannende missie volbrengen. Hiervoor ontvangen zij het Top secret missiedossier met alle benodigde informatie zoals bewijs, foto’s, video-opnames en afgeluisterde telefoongesprekken.

Tijdens een buitenmissie volgen de kinderen verborgen aanwijzingen en kraken zij codeberichten om de oplossing te ontdekken. Bij een binnenmissie wordt het bewijs onderzocht en de verdachten gecontroleerd om de dader te ontmaskeren. Wie spreekt de waarheid en wie heeft een alibi?

Tijdens een missie (het kinderfeestje) hebben de kinderen live telefooncontact met geheim agenten (medewerkers van Spyctive) om gevonden codeberichten door te geven en belangrijke informatie uit te wisselen. Vanaf 9 jaar wordt de missie nog spannender door ontvangst van anonieme sms berichten.

Er zijn missies voor kinderen van 7 t/m 10 jaar en 10 t/m 13 jaar. Het kinderfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in elke woonplaats in Nederland en België.

Prijs

Kinderfeestje 7 t/m 10 jaar (t/m 15 deelnemers) €99,50

Kinderfeestje 10 t/m 13 jaar (t/m 15 deelnemers) €119,50

 

Bekijk reacties van onze klanten op onze website of op Facebook.

Meer informatie kunt u vinden op www.spyctive-kinderfeestje.nl of bel naar 088-4080804

 

 

 

 

[Not a valid template]

 

 

Reacties:

 1. Wij hebben de nieuwe buitenmissie Vermiste geheim agent gedaan. Wat een geweldige missie voor een groep meiden in de leeftijd van 11 jaar. Een missie vol spanning en onverwachtse gebeurtenissen, zeker toen er een sms-je vanuit de bende kwam. Spanning en sensatie volop.

 2. Samen met 7 jongens en twee stoere meiden het mysterie van Hotel Mooizicht opgelost. Wat een leuk spel, vol onverwachtse momenten. Zoals het afgeven van een briefje bij een geheim agent, spannend! En ook de momenten waarop Agent Storm belde, brrr.. Volgens mijn zoon het leukste feestje ooit!

 3. Vorige week hebben we het kinderfeestje van mijn zoon gevierd. We hebben een spionnenfeestje gehouden en dat was een groot succes. De kinderen gingen helemaal in het verhaal op en verdachten onderweg meerdere personen. Al met al een super geslaagd feestje!

  Groet,
  Mieke

 4. bij de action petjes, handboeien en opschrijfboekjes gescoord en toen de missie gedaan! We zijn wat later begonnen dus het was al een beetje donker dat maakte het nog spannender! Echt een goed idee voor een kinderfeestje.

 5. Mega stoer vonden ze het…super spannende missie die net op tijd is volbracht. Cool gedaan! (En niet duur…ook best fijn voor zo’n grote groep) Dank!

 6. Mega spannend…in het donker gevierd, na 4 weken hebben de kids het er nog over!

 7. Ik kijk naar mijn feestje uit, het is met een verhaal over spionnen.

 8. Dag Nina, heel veel plezier op je spionnenfeestje!

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 9. Vet feest gehad! Leuk om te doen, groetjes Bram

 10. spannend, mysterieus, zenuwen……zoiets! Leuk en betaalbaar kinderfeestje.

 11. Mijn zoon vond het spionnenfeestje van Spy-active het leukste feestje dat hij heeft gehad. Zijn vriendjes zijn nu allemaal jaloers, wetende dat er een geheim agent bij ons in de straat woont (wij hebben zelf een onbekend iemand uit de straat geregeld die het bewijsmateriaal kwam brengen, helemaal te gek hoe geloofwaardig het overkwam hierdoor!). Echt een aanrader.

Laat een reactie achter