Maak je eigen hippe videoclip


Kies voor een videofeestje! We maken samen een echte videoclip op de favoriete artiest van de jarige. Altijd al een dag een popster of danser(es) willen zijn? Tijdens dit kinderfeestje is het mogelijk!

Uw zoon of dochter kiest zelf een nummer uit en als dat lastig is, kan ik daar altijd bij helpen. Als het nummer is gekozen kiezen we samen een leuk thema of kledingstijl uit en bedenken we welke attributen gaaf zijn om bij het gekozen nummer te gebruiken.

We nemen de clip op door op verschillende locaties shots op te nemen. Als we na anderhalf tot twee uur genoeg op hebben genomen is het wachten tot ik de clip heb gemonteerd. Enkele dagen na het feestje krijgt niet alleen de jarige, maar ook alle vriendjes en vriendinnetjes de videoclip opgestuurd.

Een unieke herinnering aan een super cool videofeestje! Het feestje is geschikt voor basisschoolleerlingen, maar ook voor leerlingen uit de eerste klas van de middelbare school. Voor iedere leeftijd is een passend programma.

De opnames kunnen thuis of op een zelfgekozen locatie plaatsvinden (ongeveer een half uur vanaf Niijmegen).

De kracht van dit videoclip feestje is dat alles mogelijk is in overleg. Wil de jarige graag zelf de regie? Dat kan! En anders verzin ik waar en wat we op gaan nemen! Het belangrijkste is dat het een geslaagd feest gaat worden!

Neem maar snel een kijkje op mijn website voor leuke foto’s en voorbeelden! Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op mijn Youtube pagina voor de leukste videoclips of op mijn Facebook pagina.

[Not a valid template]

Reacties:

 1. Hallo, het lijkt me leuk om dit te doen met mijn laatste feestje. Wij hebben elk jaar iets en daar moeten we bij dansen het lijkt mij leuk om ons dansje optenemen op all About That bass zou dat mogelijk zijn

 2. Ik zou dat ze dit feestje hadden gehad teun ik zelf klein was, het was in 1 woord geweldig! Echt een must voor meiden!

 3. De voorbereiding tot de videoclip is echt heel goed verzorgd, veel passie, kinderen hebben echt genoten. De videoclip is echt heel erg leuk geworden. Bedankt!

 4. Beste Marijn,

  Wij willen graag een kinderfeestje houden en zouden dan een videoclip willen maken, maar hebben nog een aantal vragen.

  De kinderen hebben in november een playbackshow en zouden dan deze clip als achtergrond willen gebruiken. We willen graag haar kinderfeest houden op zaterdag 15 oktober en de generale repetitie is op zaterdag 5 november en 6 november de playbackshow, is het dan mogelijk dat de eindmontage op tijd klaar is?

  Wat zijn de kosten van deze middag?

  We willen eigenlijk graag een videoclip maken op het liedje: Zombiedans van de minidisco, is dat mogelijk?

  https://www.youtube.com/watch?v=gkQq-WtFeX4

  Zombiedans: dansinstructie Animatiewerk.nl
  http://www.youtube.com
  Bekijk hier de dansinstructie van het minidisco liedje “Zombiedans”. Het liedje staat op de CD van Animatiewerk.nl: ‘Liedjes voor campingvriendjes’. Deze is te …

  Met vriendelijke groet
  Vincent en Marjan Hop

 5. Dag Marjan,

  Leuk idee! Ik heb je vraag doorgestuurd naar Marijn, zij organiseert de videoclip feestjes. Ik heb het feestje met mijn eigen dochter ook gevierd en iedereen was ontzettend enthousiast, echt een aanrader dus!
  Succes!

  Met vriendelijke groet,

  Frederike Goulmy
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 6. De meiden hebben het er na een maand nog over….de clip is zelfs in de klas gedraaid. Echt een dikke 10!

Laat een reactie achter