Huur je eigen lasergame kist en geef een lasergame feest


Lasergamen op eigen gekozen locatie?

Dat kan bij www.lasergunfeest.nl .

Je haalt bij ons een munitiekist met 10 laserguns of laserpistolen op en je kunt gaan spelen waar je maar wilt. Je kunt lekker naar het bos gaan of een naar leegstaand gebouw maar misschien is het wel net zo leuk in je eigen achtertuin. Vier je kinderfeestje overdag of om het nog spannender te maken in de avond…

Lasergamen is een ontzettend spannend spel, ideaal voor verjaardagsfeestjes of teambuilding evenementen.

Lasergamen is vergelijkbaar met paintbal alleen schieten de spelers op elkaars gun met ongevaarlijk infraroodlicht, je hebt dus geen vest nodig en je kunt je niet bezeren. Het is avontuurlijk , stoer en zeker origineel en u huurt al een set van 10 guns voor maar 50 euro per dag!!!! Voor het kinderfeestje kun je verschillende spelvormen bedenken. Denk dan aan “Verover de vlag”, “Flagball”, “Deadmatch” en “Beveilig de VIP”. Wij geven je een complete beschrijving van speltips mee. Bovendien hebben we de werking van de guns ook uitgebreid voor je beschreven.

Naast een lasergame feestje is het ook leuk om te lasergamen op bedrijfsuitjes , vrijgezellenfeesten, personeelsfeestjes enzovoort. We hebben keuze uit geweren (zijn wat groter en hebben wat meer opties) en pistolen (zijn wat eenvoudiger en handzamer voor de iets jongere kinderen).

Op www.lasergunfeest.nl staat alles precies uitgelegd en mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u gewoon contact met ons opnemen. Je eigen lasergame huren en dan op jouw favoriete locatie een cool lasergame feestje geven!

[Not a valid template]

Reacties:

  1. Dag,

    Mijn zoon is binnen kort jarig. Kijk dit echt voor hem en paar vriendjes mee te doen.

    Waar deze activiteit uitgevoerd?

    Gr,

Laat een reactie achter