Kookparty voor tapas, bonbons, sushi, cupcakes en meer lekkers…


Kookparty heeft de leukste kookworkshops voor kinderen. Onze kookconsulenten zijn uiterst bedreven in het organiseren van een onvergetelijk kinderfeestje! Wij komen gewoon bij u thuis, om het voor de kinderen ongedwongen en leuk te houden. Onze kinderfeestjes hebben een hoge kwaliteit en wij garanderen deze door te koken met 2 tot maximaal 10 kinderen.

Natuurlijk steken de kinderen er ook wat van op. Om ervoor te zorgen dat de kinderen een workshop goed aankunnen, werken wij met een minimumleeftijd van 5 jaar. Drie uur lang maken de kinderen met Kookparty een overheerlijke taart, de lekkerste bonbons, hun eigen cupcakes of een prachtige high tea, zelfs tapas en sushi behoren tot de mogelijkheden. Voor elke kinderwens hebben wij wel een passend kookfeestje in heel veel verschillende thema’s. Op een vrolijke manier leren de kinderen wat ze zelf allemaal al kunnen in de keuken, en vooral hoe heerlijk dat smaakt! Een overleg met onze ervaren kookconsulent vooraf, zorgt ervoor dat niets te hoog is gegrepen zal zijn.

Uw voordelen:

1 groepstarief € 129, ex. ingrediënten en reiskosten.

De kinderfeestjes duren 3 uur waarbij u een keuze kunt maken uit 6 verschillende recepten. Wij houden ook rekening met allergieën.

Bij u thuis dus u hoeft niet de deur uit wij komen naar u toe.

De standaard apparatuur van een keuken (Oven, fornuis, koelkast) volstaat en wat werkruimte.

Buikjes rond eten: Na de workshop is er voldoende op tafel om van te smullen. U hoeft niet nog een extra lunch of maaltijd te regelen.

Zoekt u inspiratie voor een weergaloos kinderpartijtje?

Neem een kijkje op www.kookparty.com en boek nu het leukste kinderfeestje ooit!

[Not a valid template]

Reacties:

 1. Zouden jullie woensdag 30 maart evt tijd hebben voor een kinderfeestje?

  U kunt mij bereiken per mail

  Met vr gr

  Christine

 2. Beste Christine,

  Bedankt voor je mail. Ik heb je vraag zojuist doorgestuurd naar Kookparty en zij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Veel kookplezier!

  Met vriendelijke groet,

  Frederike Goulmy
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 3. Hai Stella,

  Jij bent al goed in het uitzoeken van de feestjes die je leuk vindt! kookparty geeft de feestjes bij je thuis, dan kan door heel Nederland. Ze zullen je mailen met meer informatie over wat je allemaal kunt doen, dan kan je dat met je ouders bespreken en beslissen of het een leuk kinderfeestje voor jou is! Fijne verjaardag alvast.

  Groetjes Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 4. Hallo,

  Graag wil ik informeren of de feestjes ook geschikt zijn voor kinderen van 12/13 jaar.

  Vriendelijke groet,

  Annemieke

Laat een reactie achter