De leukste en avontuurlijkste kinderfeestjes in Gelderland


Avontuurlijke kinderfeestjes bij Adventure Veluwe

Expeditie Veluwe:

Waan je een echte Robinson en ontdek of jij kunt overleven! Tijdens deze Expeditie Veluwe krijgen jullie diverse opdrachten die volbracht moeten worden. Navigeren, puzzelen, bouwen en vuur maken zijn opdrachten die voorbij kunnen komen.   Zorg dat jij en de andere expeditieleden het hoofd koel houden!

Tijdsduur +/- 1,5 uur

Kosten € 12,50 p.p. incl. BTW minimaal 8 kinderen.

 

Wie is toch die Mol?

Niks is wat het lijkt, ook bij onze Wie is toch die Mol niet. In de oude Hanzestad Harderwijk worden er teams gemaakt en natuurlijk zijn er ook deelnemers die de mol zijn. Saboteert deze mol de boel zo goed dat hij/zij niet wordt ontdekt? Zijn de deelnemers de mol te slim af en weten ze deze te ontmaskeren? Tijdens de opdrachten komen jullie er achter.

Tijdsduur +/- 1,5 uur

Kosten € 12,50 p.p. incl. BTW minimaal 8 kinderen.

 

GPS speurtocht in bos

Het GPS geeft jullie route aan en tijdens deze leuke en leerzame wandeling moet je ook nog het één en ander verzamelen. Zo is er een wildsporen quiz die jullie kennis van de wilde dieren test. Ook is er een lastige puzzel die volbracht moet worden. Natuurlijk klimmen we ook naar een hoog punt om even van het uitzicht te genieten!

Tijdsduur +/- 1,5 uur

Kosten € 12,50 p.p. incl. BTW minimaal 8 kinderen.

 

Zeskamp

Bij de verschillende onderdelen worden jullie getest op snelheid, uithoudingsvermogen en ook doorzettingsvermogen. Oud Hollands zaklopen is zo’n leuke opdracht die jullie tegenkomen bij deze kinder zeskamp. Natuurlijk hebben we ook een estafette onderdeel erin zitten zodat de lachspieren ook goed aan de beurt komen.

Tijdsduur +/- 1,5 uur

Kosten € 12,50 p.p. incl. BTW minimaal 8 kinderen.

Wil je meer informatie over de leukste avontuurlijke kinderfeestjes in Gelderland kijk dan op onze site!

[Not a valid template]

Reacties:

  1. wie is de mol…hilarisch, echt een leuk feestje!

  2. top locatie, lekker buiten, aanrader! Kids hebben genoten en konden hun “ei” prima kwijt! Volgend jaar kiest mijn zoon weer wat anders uit hun aanbod! Groet Marleen

Laat een reactie achter