Kinderfeestje thuis: maak de allermooiste zeepkettingen


In onze webshop Zeepjesmaken.nl vind u alle benodigdheden om zelf of met u kinderen zeepfiguren en zeepkettingen te maken. Veel van onze klanten gebruiken onze zeepmaakpakketten tijdens de kinderfeestjes van hun kind(eren). Wij ontvangen regelmatig leuke reacties van enthousiaste kinderen en hun ouders, die een fantastisch en vooral creatief kinderfeestje hebben beleefd dankzij onze zeepproducten.

Door de duidelijke omschrijving en instructievideo’s maken de kids samen met u de allermooiste zeepketting. Dankzij onze complete zeeppakketten maakt u met de meegeleverde geuren, kleurstoffen en mallen zelfs u eigen zeepfiguren. Liever kant en klare zeepjes ? Geen probleem : wij maken ze graag voor u en u mag zelf de kleuren en figuren bepalen. Bij ons is de klant nog echt koning !

Hoe het werkt:

Met behulp van de meegeleverde instructies leert u zeep smelten, voeg 1 of meer basiskleuren (rood, groen, blauw) en geurstoffen toe en giet de gesmolten zeep in de zeepmallen. Na ongeveer 30 minuten is de zeep voldoende hard geworden. Afhankelijk van het gekozen pakket kunt de zeepvormen gebruiken voor het maken van zeepkettingen. Makkelijk en ontzettend leuk om te doen!

Heb je ons gevonden via Bijzonder Kinderfeestje dan ontvang je 10% korting op je boeking met de kortingscode BKF10

[Not a valid template]

Reacties:

 1. hallo,
  wij zoeken voor woensdag4 maart nog een leuke creatieve invulling voor kinderfeest van onze dochter 10 jaar
  wij zijn met 8 meiden
  waar zitten jullie?
  hoor graag wat de mogelijkheden zijn
  mirjam

 2. Beste Mirjam,

  Het kinderfeestje zeepkettingen maken is om zelf thuis te vieren. Je kiest het zeepjesmaken pakket (als je noemt dat je via Bijzonderkinderfeestje komt krijg je zelfs 10% korting) en viert zelf thuis het feestje. Je kiest uit een kant en klaar pakket waarbij je de zeepjes alleen nog maar hoeft te rijgen of het feestje waarbij je de zeepjes zelf nog moet gieten in vormpjes (zitten er ook bij). Mocht je niet thuis aan de slag willen dan kan ik je nog wel andere tips geven, maar dan moet ik wel weten uit welke provincie je komt! Veel succes!
  Met vriendelijke groet,

  Frederike Goulmy
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 3. Hallo,

  Ik wil graag met het kinderfeestje van mijn dochter zeepkettingen maken.
  Ik woon in Dokkum, Friesland, komen jullie daar ook?

 4. Beste Antonetta,

  Ik heb je mail met je vragen verstuurd aan Zeepjesmaken.nl. Zij nemen zo snel mogelijk per mail contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 5. Beste Antonetta,

  Ik heb je mail met je vragen verstuurd aan Zeepjesmaken.nl. Zij nemen zo snel mogelijk per mail contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

  Met vriendelijke groet,

  Frederike Goulmy
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 6. Mijn dochter wil graag een kinderfeestje houden. Totaal 12 meiden. Komen jullie ook op locatie en wat zijn de kosten? Wij wonen in Hengevelde.

  Mvg Mirjan ten Dam

 7. ik vind het heel leuk om het te maken

 8. Beste organisatie
  Voor kinder feestjes wil ik zeepjes leren maken..
  Kunt u mij een adres geven om dit te leren en spullen aan te kopen omgeving Zwijndrecht zuid Holland
  veel dank
  Lidy

 9. Dag Lidy,

  Ja klik op deze lin khttps://www.bijzonderkinderfeestje.nl/provincie-gelderland/kinderfeestje-thuis-maak-allermooiste-zeepkettingen/.
  Je komt dan op de pagina van zeepjesmaken.nl en je krijgt via Bizjonderkinderfeestje zelfs 10 procent korting!

  Groetjes Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 10. Ik ben benieuwd naar uw reactie
  groet
  Lidy

Laat een reactie achter