Hooi Hooi kinderfeestje op een FarmCamps boerderij


Hooi Hooi logeren bij de boer kinderfeestje bij FarmCamps Den Branderhorst (Hengelo, Gelderland)

Bij dit Bijzondere Kinderfeestje krijg je een feestpakket bij aankomst,  steek je je handen uit de mouwen op de boerderij en kook je samen met je vrienden (misschien met een klein beetje hulp van je ouders) je eigen potje in de tent of geniet je van een heerlijke BBQ. Als jullie de zon onder zien gaan op je eigen terras proost je bij het kampvuur op jouw verjaardag. ‘s Avonds kruip je onder de wol in comfortabele bedden in een superluxe safaritent en in de ochtend word je wakker van de loeiende koeien en de haan die kraait.

Na een stevig boeren ontbijt, eventueel compleet verzorgd in een leuke picknickmand, begint een nieuwe dag. Bij FarmCamps Den Branderhorst kan je samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes heerlijk ontspannen tijdens het koeknuffelen, of ga de koeien melken en kalfjes voeren. Houd je meer van paardrijden? Een ponyritje behoort ook tot de mogelijkheden.

Voel je (een lang weekend) een midweek of weekend lang jarig met het Hooi Hooi verjaardagsfeestje van FarmCamps, een echt Bijzonder Kinderfeestje! Slaap bij Den Branderhorst in de Lodgetent (met super gaaf HooiHuys) vanaf 160 euro per nacht (o.b.v. 6 personen voor één nacht)!

Leeftijdssuggestie : 8 – 13 jaar

Ga op boerenavontuur

Boek nu op je kinderfeestje op www.farmcamps.nl en vul het aanvraagformulier in. FarmCamps zorgt dat er een verjaardagpakket met slingers, ballonnen en hoedjes klaarligt voor jullie!

[Not a valid template]

Reacties:

 1. Goede avond,

  Ik zou graag voor mijn zoontje bij jullie willen boeken .
  Maar is er ook iets in de buurt van leiden?

  Mvg Sandra de ligny

 2. Dag Sandra! FarmCamps neemt contact met je op! Veel boerderijplezier.

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 3. Ik wil gewoon 1 dagje kan dat ook

Laat een reactie achter