Kinder Escape Room


Er is nu een echte Kinder Escape Room….heb jij stalen zenuwen? Kun je rustig blijven in een hectische situatie? Ben je een kei in het ontrafelen van  raadsels? Dan is dit echt een kinderfeestje voor jou!

DE ESCAPE ROOM SPECIAAL VOOR KINDEREN LIGT MIDDEN IN NEDERLAND. KINDERESAPEROOM.NL IS EEN ESCAPE ROOM DIE SPECIAAL VOOR KINDEREN BEDOELT IS. WE HEBBEN PER LEEFTIJD NATUURLIJK HET THEMA AANGEPAST.

Heb je wat te vieren? Een verjaardag of een ander kinderfeestje? Bij onze kinder escape room hebben we per leeftijd de mogelijkheid om een thema te kiezen. Zo weet je zeker dat de beleving van je kinderfeestje in Harderwijk gegarandeerd is! Of het nu gaat om een thema als “geheim agent” of een “crimineel” je kinderfeestje is echt geslaagd met dit levensechte spel.

Een Escape Room is een ruimte waar je met een groep van minimaal 3 en maximaal +/- 8 kinderen letterlijk wordt opgesloten. (natuurlijk onder begeleiding van een volwassenen) Via opdrachten, puzzels en echte hersenkrakers moet je zien te ontsnappen binnen 60 minuten. Dus zorg wel dat jullie je zenuwen onder bedwang houden!

Dé gaafste kinder Escape Room van Nederland ligt in Harderwijk

Geheim agent  (Kinder Escape Room 8 tm 12 jaar)

Al vele jaren zit de school voor geheime agenten in Harderwijk. Natuurlijk weet niet iedereen dit, het moet tenslotte zoveel mogelijk geheim blijven. Jullie zijn de gelukkige die hun examen moeten komen afleggen bij onze “geheime agenten school”. In een nagemaakt kantoor van een grote crimineel moeten jullie allerlei opdrachten zien op te lossen, puzzels en codes zien te ontcijferen en natuurlijk sloten zien te openen.

De uitleg zal worden gedaan door onze top geheim agent! Na een korte instructie gaat jullie examen beginnen. Samen zoeken naar de eerste code voor het eerste slot. Lukt het jullie om al het goud te vinden en ook de uitgang? Dan slagen jullie voor het examen van geheim agent!

De nagemaakte “criminele kamer” kost € 95,- per tijdslot van 60 minuten. Klik op onderstaande button om te reserveren. Je wordt dan doorgelinkt naar de reservering agenda van Escape Room Harderwijk.

Er moet verplicht 1 ouder/begeleider mee naar binnen. Min 3 en maximaal +/- 8 kinderen.

 

De Criminele kamer (Kinder Escape Room 13 tm 15 jaar)

Jullie worden ontvangen door een crimineel die in goud handelt. Eenmaal binnen blijft er een misverstand te zijn en geeft hij jullie 1 uur te tijd om te ontsnappen uit zijn kamer.

Met jullie groep moeten jullie diverse puzzels oplossen, sloten openen door codes te ontcijferen en goed samenwerken is erg belangrijk. Belangrijk op de aanwijzingen op te volgen en zo binnen de tijd te ontsnappen. Vergeet niks achter te laten, want je weet maar nooit…

Lukt het jullie om binnen de tijd de uitgang te vinden en al het goud veilig te stellen?

De “Criminele kamer” kost € 95,- per tijdslot van 60 minuten. Klik op onderstaande button om te reserveren. Je wordt dan doorgelinkt naar de reservering agenda van Escape Room Harderwijk.

Er mag 1 ouder/begeleider mee naar binnen. Min 3 en maximaal +/- 8 kinderen.

 

De Criminele kamer (Escape Room 16 jaar en ouder)

Eenmaal in het kantoor van de “De Muts” blijkt dat geen lieve man te zijn! Vol ergernis spreekt hij jullie toe en hij wil van alles. Blijven jullie rustig en cool en weten jullie de lastige vragen te ontwijken? Boos en vol frustratie sluit de Muts jullie op in zijn kantoor.

Doorzoek alles wat er te vinden is en probeer zo te achter halen wat er met Harry de V. gebeurd is. Hoeveel cocaïne er is en waar komt toch al dat geld vandaan? Ook de wapens van de Muts zijn indruk wekkend, maar weten jullie alle codes te vinden?

Hopelijk staan jullie op tijd weer buiten, want anders kan het verkeerd aflopen…

De “criminele kamer” kost € 95,- per tijdslot van 60 minuten. Klik op onderstaande button om te reserveren. U wordt dan doorgelinkt naar de reservering agenda van Escape Room Harderwijk.

Min 3 en maximaal 8 kinderen.

 

Wil je meer informatie kijk dan op onze website (als je durft) of mail voor meer informatie naar info@escaperoomharderwijk.nl.

[Not a valid template]

Reacties:

  1. Wat een ervaring…super spannend (voor 2 dames bijna te spannend). We hebben het net niet gered. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er veel te makkelijk over dacht. Een Kinder Escape room…zo moeilijk kan het toch niet zijn? Alle 10/11 jarigen hebben genoten met een grote G! Top tip van deze website!

  2. echt een heel leuk en spannend kinderfeestje, ik had het zelf als volwassene al eens gedaan maar ik vond deze toch best lastig. De dames en heren hebben het net (met wat hulp van aanwijzingen) gered! Even bijkomen daarna! Aanrader! gr. Femke

  3. Leuk kinderfeestje gegeven. Mijn zoon en 7 vriendjes hebben genoten en echt goed samengewerkt. Best spannend! Echt leuk voor een kinderfeestje!

  4. ontzettend leuk kinderfeestje gehad. Iedereen was enthousiast. Best lastig…heb soms stiekem een beetje meegeholpen 😉

Laat een reactie achter