De allerleukste betaalbare kinderfeestboxen van Puck & Pol


De allerleukste betaalbare en originele kinderfeestboxen en DIY pakketten van Puck & Pol

Het leukste kinderfeestje vier je thuis. Maar wat gaat u doen met de kinderen tussen het uitpakken van de cadeautjes en het eten van de frietjes? Met de kinderfeestboxen en pakketten van Puck & Pol krijgt de jarige een onvergetelijk feestje.

Puck & Pol maken het u gemakkelijk om het thuisfeestje lekker onbezorgd en met groot succes te organiseren. De Puck & Pol kinderfeestboxen zijn origineel, gemakkelijk, compleet en betaalbaar. Uw enige voorbereiding is het lezen van de overzichtelijke handleiding.

Puck & Pol heeft kinderfeestboxen voor kinderen van 5 jaar tot en met 14 jaar voor zowel meisjes als jongens. U kunt kiezen uit oa de volgende kinderfeestboxen of DIY pakketten:

Op onze webshop treft u nog meer kinderfeestboxen en DIY pakketten aan. De Puck & Pol kinderfeestboxen zijn te koop vanaf 8,50 euro per kind (met een minimum van vier kinderen). De boxen zijn te bestellen via onze webshop. Na ontvangst van uw betaling wordt de box binnen 2 werkdagen naar u verzonden.

Meer informatie of een kinderfeestbox bestellen? www.puckenpol.nl

Puck & Pol levert in heel Nederland.

Heeft u vragen mail ons op puckenpol@ziggo.nl of bel ons op 046 –4438609 of 06-10898821.

Wij wensen de kinderen een onvergetelijk feestje!

Puck & Pol

Gespecialiseerd in kinderfeestboxen en DIY pakketten

[Not a valid template]

Reacties:

 1. 10 meiden helemaal happy en supertrots op hun lampjes.

  Onze dochter heeft gisteren met haar vriendinnen tijdens haar kinderfeestje lampen gepimpt. De box was keurig verzorgd en ook de handleiding was duidelijk. Zeker een aanrader.

 2. Onze redder in nood! Ons oorspronkelijke feestje werd afgezegd. Dankzij de Zeepketting Zeepjes box van Puck en Pol had Marieke toch nog een heel leuk feestje. Claudia bedankt voor je goede advies en de snelle service.

 3. Hoi,
  Afgelopen woensdag feestje gehad van onze dochter, zij had dit jaar gekozen voor de theepotten. Was weer een doorslaand succes, moet ik zeggen, net zoals vorig jaar de nachtkastlampjes. Alweer bedankt voor het leuke pakket en de supersnelle service, Volgend jaar weer! Gr. Natasja Lardenoye

 4. Het Hello Kitty feestjes was een groot succes. De meisjes hebben zich geamuseerd van begin tot en met het einde. Groetjes Linda

 5. goede prijs kwaliteit verhouding

 6. Aanrader! Niet duur (je betaald toch veel geld voor een kinderfeestje tegenwoordig). Ze hebben echt veel keuze. Feestje thuis gehouden.

 7. Prima idee voor een kinderfeestje. Veel keuze uit verjaardagsthema’s. Leuk voor de jongens en de meiden! En inderdaad zoals hierboven staat goed betaalbaar en fijne levering.

 8. makkelijk zelf te doen! Prima feestje

 9. Frozen feestje was geweldig!

 10. UNUCORNNNNNN hoe leuk en hip en ook nog voor een super prijs. Snel verstuurd.

Laat een reactie achter