De liefste banketbakker met franse tongval ‘Madame Bonbon’


Grappige, kindvriendelijke franse banketbakster komt bij u thuis om een kinderfeestje te verzorgen!

Cleo van Clever Cakes speelt een lieve banketbakster, spreekt met een heerlijke franse tongval, is dol op kinderen en houdt van zoetigheid. Dat is ook te zien want ze snoept wat af, maar laat gelukkig de kinderen ook meeproeven.

Madame Bonbon is een beetje gek, doet allerlei dingen die je als kind graag zou willen doen maar niet zou mogen van je ouders. Wat is er nu heerlijker dan knoeien met snoepgoed, fondant, slagroom, enz. Gelukkig kan ze ook zichzelf en de kinderen weer in het gareel brengen om iets moois te maken van de cupcakes.

Wat gaan we doen?
Madame Bonbon leert de kinderen cupcakes of een klein boltaartje versieren met verschillende uitstekers. De kinderen bekleden 4 a 5 cupcakes, of 1 boltaartje met vrolijke thema’s (meerprijs van € 2,00 per kind). Ze gebruiken heerlijke luchtige botercrème, fondant en versiersels zoals bootjes, bloemen, glitters, zeedieren. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Aan het eind van het feestje worden de cupcakejes leuk ingepakt zodat de kinderen het ook thuis kunnen laten zien. Natuurlijk mogen ze ook proeven en ja … smakken mag.

De extra’s…
Madam Bonbon zorgt ervoor dat de jarige speciaal in het zonnetje wordt gezet. Aan het eind kan er een leuke groepsfoto gemaakt worden. Deze foto wordt digitaal opgemaakt in het thema taart en later naar u verzonden als leuk aandenken aan het feestje. Ook krijgen de kinderen aan het eind een certificaat wegens deelname aan de workshop.

De kosten
Deze compleet verzorgde workshop (inclusief gebruik van alle materialen) kost € 15,50 per kind. Minimaal 7 kinderen. De workshop duurt gemiddeld twee en een half uur en is geschikt voor maximaal 10 kinderen. Tijdens de workshop trakteert Madame Bonbon de kinderen op limonade en iets lekkers. Let op, deze workshop is tot en met de leeftijd van 17 jaar!

Voor boekingen mail info@clever-cakes.nl of bel 06-27 50 50 60

[Not a valid template]

Reacties:

 1. Cleo’s Clever Cakes maakt als mevrouw Bonbon echt een feestje van je feestje! Ze heeft me al meerdere keren superleuk geholpen met de feestjes voor de kinderen, en de kinderen vinden haar heel grappig, lief en superleuk! Ook heeft ze al verschillende prachtige taarten verzorgd voor verschillende thema-feestjes! Echt een aanrader!

 2. zou graag voor kinderpartijtje van mijn dochter bonbons gaan maken met 12 meisjes van 10/11 jaar, kan bij u, kunt u daarvoor offerte doen? mvrgr eleke rappange

 3. Beste Eleke,

  Ik heb je mail naar Cleo doorgestuurd, zij neemt contact met je op!

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 4. Wat een leuk idee, kom je door heel Nederland?

 5. Madame Bonbon is echt een aanrader! Ze komt binnen als een franse madame en zo gaat ze ook weer weg, ze valt geen seconde uit haar rol! De kinderen (5 en 6 jaar) waren behoorlijk onder de indruk en dachten echt dat ze uit Frankrijk kwam, heel komisch! Ze hebben de cupcakes prachtig versierd, alles kon en mocht. Ze leerden zelfs nog enkele woordjes Frans.
  Ooievaar! (Au revoir)

 6. mijn dochter heeft genoten. Wat zag madame Bonbon er fantastisch uit. De cupcakes waren ook echt kunststukjes! Bedankt

 7. Hilarisch…Madame Bonbon zag er top uit en bleef het hele feestje in haar franse rol. Super feestje met lekker en mooi resultaat!

 8. Hoi,
  Ik wil graag een feestje geven met Madame Bonbon voor 11 meisjes in Warmond. Is dit op zaterdag 14 oktober nog mogelijk?
  Groet Anthel Bes

 9. Beste Anthel,

  Ik heb je gegevens doorgestuurd. Madame Bonbon neemt contact met je op!

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

Laat een reactie achter