Crossfeestje: helm op, cross shirt aan en scheur weg op een e-bike


Het vetste kinderfeestje ooit geven? Wie wil dat nou niet?! Wij organiseren cross kinderfeesten. Sportieve en supergave kinderfeesten waarbij je een helm op moet.

Zie je het al voor je? Jij en je vrienden, cool cross-shirt aan, stoere e-bike onder je kont en je uitleven op een supervet circuit onder begeleiding van profs. Moeilijk? Als je kunt fietsen, kun je een e-bike ook aan, so just show your skills! Wedden dat hier op school nog lang over nagepraat wordt?

De arrangementen zijn voor kinderen vanaf 4 tot en met 12 jaar en voor groepen vanaf 6 tot 20 kinderen.

Wanneer je een crossfeestje boekt op het eeXparc ben je ongeveer 1,5 tot 2,5 uur op het parc bezig. Dit is afhankelijk van het arrangement dat gekozen wordt, kijk voor de mogelijke arrangementen op de volgende link: http://ee-xparc.nl/kinderfeestjes/54

De kids krijgen van ons de volgende beschermende kleding: helm, crossshirt, kniebeschermers en crosshandschoenen. Het is raadzaam dat de kinderen stevige schoenen dragen, liefst tot over de enkels.

Onze electro-bikes voor kids kunnen we met een handomdraai afstellen op het gewenste niveau. We beginnen altijd stapvoets. Met onze ervaren instructeurs zijn de kinderen in goede handen en zullen ze stap voor stap begeleid worden.

Reserveren kan via email: gogreen@ee-xparc.nl of door te bellen met: 06-57 55 72 44

Racen doe je bij eeXparc! See you www.ee-xparc.nl

[Not a valid template]

Reacties:

 1. Hoi ik ben Pascal en ik ben 1 september 8 geworden daarom wil ik graag mijn partijtje bij jullie houden

 2. Mijn eigen zoon Teun werd 8 en wilde perse een crossfeestje. Bij Eexparc vier je een electrocrossfeestje (mooi meegenomen dat het goed voor het milieu is toch!). EeXparc heeft zowel een binnen- als buitencrossbaan. De crossmotors worden wat snelheid betreft aangepast aan leeftijd en ervaring. Het dak ging er werkelijk af. De jongens van EeXparc zijn ontzettend enthousiast en kundig en werkelijk alle kinderen reden zo weg op de crossmotor.

  Ze hadden nog wel een paar uur willen blijven rijden! Wat een aanrader, super stoer en met recht een Bijzonder Kinderfeestje!

 3. Wij hebben afgelopen zaterdag 10-10-15 het kinderfeestje van onze zoon (9) hier gevierd. Motorcrossen op binnen- én buitenbaan. Met als klap op de vuurpijl een ritje op een grote crossmotor met de instructeur. Alle kinderen waren erg onder de indruk en wilden nog véél langer crossen. Ze vonden het VET COOL! Echt een aanrader én bijzonder kinderfeestje!

 4. Heel fijn dat je bij EeXparc ook op zondag terecht kunt voor je kinderfeestje! Onze zoon Sam werd 10 jaar en ik vond het moeilijk om iets voor deze leeftijd te organiseren. Bovendien is de maand november meestal nat en dan moet je algauw uitwijken naar een binnenlocatie. Al snel zag ik op BijzonderKinderfeestje.nl het perfecte uitje voor mijn zoon en zijn vriendjes. We hadden de bestemming tot het laatst toe geheim gehouden. Bij aankomst gingen ze helemaal uit hun dak. Crossen op een echte crossmotor op een spannend circuit. De tijd was eigenlijk te kort en het ritje bij de instructeur achterop was echt cool. Ze hebben allemaal volop genoten!
  Bedankt voor deze superleuke tip!

  Van een tevreden moeder
  Heel veel groeten van Hanita, Leddy & Sam

 5. Zwemmen…neee we gaan crossen! Met 10 druktemakers crossen…het was echt meer dan fantastisch. Goede begeleiding en heel veilig maar toch super stoer. Steeds iets harder, echt een heel bijzonderkinderfeestje.. Bedankt!

 6. Echt wat een mega cool soeper stoer kinderfeestje! Ze hebben het geweldig gehad! Zeker een dikke aanrader voor een feestje!

 7. Hoi ik wil vragen of je zo een stoere feestjes zoals deze ook voor meisjes is geschikt?

Laat een reactie achter