StofFUN: de hipste stofjes, garen, knopen, lintjes en meer…


 

StofFUN: de hipste stofjes, garen, knopen, lintjes en meer…

Alles kan met stof! 

Maak je eigen kunstwerk met de hipste stofjes, garen, knopen, lintjes en meer.

Het team van stofFUN verzorgt creatieve kinderfeestjes bij de jarige thuis waarbij aandacht en gezelligheid voorop staan. Iedereen gaat met een mooie zelfgemaakte creatie naar huis!  Op onze site staan foto’s van workshops zodat je kunt zien wat voor hippe dingen je kunt maken.

Wil je het kinderfeestje zelf verzorgen? Kijk dan eens bij onze leuke feestpakketten.

 

Workshop Monsterkussen maken  

Leuke workshop voor creatieve jongens!

Tijdens deze workshop gaan we monsters maken! We gebruiken hiervoor broekspijpen, vilt en garen. Wij nemen een naaimachine mee en de kinderen mogen meehelpen om hun eigen monster kussen

dicht te naaien.

Prijs: € 12,50 p.p.

Duur workshop: ongeveer 2 uur.

 

Workshop Houten hart pimpen 

Tijdens deze workshop gaan we een houten hart versieren. We gaan verschillende bloemen van stof en garen maken die we op het hart vastplakken. Ook kun je het hart eerst met stukjes stof

beplakken en daarna bloemen maken.

Prijs: € 12,50 p.p.

Duur workshop: 2 uur

 

Workshop Fotolijstje pimpen 

Tijdens deze workshop gaan we een fotolijstje van 13 cm x 18 cm versieren met stof. Daarna gaan we het lijstje versieren met zelfgemaakte bloemen van stof en/of vilt.

Wij nemen veel stofjes en andere materialen mee zodat er voor iedereen iets leuks tussen zit.

Prijs: € 12,50 p.p.

Duur workshop: 2 uur.

 

Opbergbakje maken van je oude jeans

Neem een versleten of te kleine spijkerbroek of andere stevige broek mee. Van de onderkant van de pijp gaan we met draad en naald een leuk opbergbakje voor je pennen, haarspeldjes etc. maken. Dit bakje gaan we versieren met lint, bolletjesband, roezelband en bloemen die we van stof gaan maken.

Heb je geen oude spijkerbroek of andere stevige broek dan zorgen wij hiervoor.

Prijs: € 12,50 per persoon.

Duur workshop: 1,5 tot 2 uur.

 

Kransen maken 

Tijdens deze workshop gaan we een krans van piepschuim met een doorsnee van 25 cm met garen of stof bekleden. Daarna gaan we de krans versieren met lint, pompoenen, bloemen die we van stof of vilt maken en andere leuke materialen.

Prijs: € 12,50 per persoon.

Duur workshop:  2 uur.

 

Workshop Ibiza style dromenvanger maken

Tijdens dit creatieve kinderfeestje gaan we een dromenvanger in IBIZA style maken en gebruiken lintjes, leertjes, kralen en veren.  Wij nemen veel stofjes en andere materialen mee zodat er voor iedereen iets leuks tussen zit.

 Prijs 12,50 p.p.

Duur workshop: ongeveer 2 uur.

 

Upcycle!  

Neem saaie t-shirts mee of t-shirts die je niet meer past, want die gaan we veranderen in hippe hemdjes en leuke sjaals.  Van de restjes gaan we leuke armbanden maken die je kunt versieren met

studs, kralen, bedels etc.

Prijs: € 12,50 per persoon.

Duur workshop: ongeveer 2 uur.

 

Kussen  pimpen 

Tijdens deze workshop gaan we een kussen van 50 x 50 cm versieren met verschillende zelfgemaakte bloemen van stof en/of vilt. Het kussen is gevuld dus je gaat met een kant en klaar gepimpt kussen naar huis.

Prijs: € 12,50 per persoon.

Duur workshop: ongeveer 1,5  uur tot 2 uur.

 

Tas van je oude jeans maken 

Tijdens deze workshop gaan we van oude spijkerbroeken leuke tasjes maken. Eerst gaan we de spijkerbroek in een tas model knippen en vastnaaien en daarna gaan we de tas versieren met o.a. leuke kralen en hippe bloemen.

Bij deze workshop is het de bedoeling dat de kinderen zelf een oude spijkerbroek (of een andere stevige broek of rokje) meenemen.

Prijs: € 12,50 per persoon.

Duur workshop: 2 uur tot 2,5 uur.

 

Workshop spijkerschort maken van je oude jeans

Tijdens deze workshop gaan we een schort maken van je oude jeans. Wij gaan de jeans eerst in de vorm van een schort knippen en met de naaimachine afwerken. Daarna gaan we het schort versieren met studs, kralen, bloemen en andere leuke materialen.

Bij deze workshop is het de bedoeling dat de kinderen zelf een oude spijkerbroek (of een andere broek of rokje) meenemen.

Prijs: € 12,50 p.p.

Duur workshop: ongeveer 2 uur.

 

Ook verzorgen wij leuke hippe workshops voor volwassenen. Kijk voor meer informatie op onze website www.stoffun.nl.

Nieuwsgierig geworden of heb je vragen of speciale verzoeken,  neem dan contact met ons op via christa@stoffun.nl of tessa@stoffun.nl.

 

[Not a valid template]

Reacties:

 1. Kunt u op 18 april een kinderfeestje verzorgen met bijv. Een tas maken Jarige wordt 8 jaar
  Groeten
  Annette Bettonviel

 2. Beste Annette,

  Ik heb je verzoek doorgestuurd, je krijgt zo snel mogelijk antwoord! Alvast heel veel plezier bij StofFUN.

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 3. Het lijkt me erg leuk om voor onze dochter haar kinderfeest spijkerbroek tassen te maken. Ze is 11 juli jarig. Is er in die tijd ergens een mogelijkheid hiervoor? Woensdagmiddag of zaterdag? Ik hoor het graag, groetjes Kim

Laat een reactie achter