Sportief kinderfeestje bomvol voetbal, trefbal, bounceball & hockey


Bent u op zoek naar een leuk, actief en origineel kinderfeestje voor uw zoon of dochter? Sportief Kinderfeestje organiseert en begeleidt kinderfeestjes met een sportief karakter. Een kinderfeestje, ook wel “Ballenfeest!” genoemd, bestaat uit verschillende balsporten en ren- en tikspelen. De kinderfeestjes worden in een gymzaal bij u in de buurt gehouden. Wij regelen dan ook de lokatie voor u! De kinderen kunnen 2 uur lang sporten en u kunt als ouder toekijken en foto’s maken.

Uw kinderen kunnen, tijdens het verjaardagsfeest, op een leuke manier hun energie kwijt in sport en spel. Het sportieve karakter staat bij onze kinderfeestjes voorop. Kinderen gaan tijdens het feestje actief aan de slag met balsporten zoals voetbal, trefbal, bounceball of zaalhockey. Na afloop ontvangen alle kinderen een mooie medaille en wordt er een groepsfoto gemaakt (zie onze website voor de groepsfoto’s).

Met veel enthousiasme, plezier en ervaring zorgt Sportief Kinderfeestje voor een onvergetelijke feestje.

Een Sportief Kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Neem eens een kijkje op onze website voor meer informatie en lees de verhalen over  sportieve kinderfeestjes van anderen die u voorgingen.

[Not a valid template]

Reacties:

 1. Roel heeft onze zoon (7) en zijn vriendjes een fantastische middag bezorgd. In de voorbereiding was het contact al prettig en konden we onze wensen aangeven.
  Het feest zelf was geweldig. Om te zien hoe hij binnen de kortste keren de jongens aan zijn lippen had hangen, om weer een nieuw spel uit te leggen. Dan gingen ze weer helemaal los, om vervolgens weer vol spanning te luisteren naar het volgende.
  En wij aan de kant kijken naar de koppies die straalden maar langzaam steeds roder en roder werden.
  We hadden al positieve verhalen gehoord, maar het was echt een sportief superfeest!

 2. Roel, veel dank voor het fantastische kinderfeest dat je voor de achtste verjaardag van onze zoon, en zijn vriendjes hebt verzorgd. 

  Complimenten voor de prettige wijze waarop jij een feestelijke sfeer weet te creëren , daar waar mogelijk de kinderen alle vrijheid gaf, en daar waar nodig structuur: petje af! 

  De jongens hadden een prachtige middag en vertellen het voort, ik hoor nu al dat de vriendjes of hun broertjes / zusjes een zelfde feestje willen.

  Dank dus!

 3. Graag organiseer ik een kinderfeestje voor mijn zoon die7 wordt. Op volgd week zaterdag 4 juli in de ochtend.

 4. Op vrijdagmiddag 09 april zou ik graag een kinderfeestje willen organiseren voor mijn dochter die 8 jaar wordt.
  Wij hebben een gymzaal van basisschool De Kameleon in Den Bosch pal achter ons huis.
  Graag hoor ik wat de mogelijkheden en kosten zijn..?

  Groeten,

  Yvette vd Graaff

 5. Dag Yvette,

  Goede keuze! Alle informatie zal door Roel naar je worden gemaild!

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

Laat een reactie achter