Een beestachtig kinderfeestje met ezels, kippen en varkens


Vier je feestje beestachtig goed.

Op Kinderboerderij Feltsigt vier je je verjaardag niet alleen met je vrienden, maar ook met ezels, kippen, cavia’s en varkens.

Ben jij tussen de 4 en 9 jaar oud? Vier je kinderfeestje dan op de kinderboerderij. Want een feestje bij kinderboerderij Feltsigt is een beestachtig goed partijtje. Je kunt een ritje maken op een pony, knuffelen met cavia’s en eieren rapen bij de kippen. Je mag verdwalen in het zonnebloemen- of maïsdoolhof. En als je mazzel hebt en in het goede seizoen jarig bent, pluk je zo je eigen fruitsnoepzakje bij elkaar. Er staan oude landbouwmachines die je kunt bekijken en zomaar wat rondslenteren mag ook: ruimte genoeg.

Of je gaat gewoon een potje voetballen. Want Kinderboerderij Feltsigt is meer dan een kinderboerderij: er is ook een speelterrein met een klimhek, een trampoline, een doel met voetballen, wipkippen, een ballenhuisje en een houten speelboot. Spelen maar!

Intussen genieten de ouders van een kopje koffie op het terras. Als de kinderen uitgespeeld zijn, is het tijd voor pannenkoeken of poffertjes. Met extra slagroom voor de jarige. En als je hard zingt, balken de ezels met je mee.

Meer informatie over activiteiten en tarieven: zie www.feltsigt.nl.

[Not a valid template]

Reacties:

Laat een reactie achter