ZOOveel dieren in Dierenpark Amersfoort


Vier je kinderfeestje bij de dieren

Wil je dit jaar iets speciaals doen met je verjaardag? Houd je van dieren en avontuur? Vier dan je kinderfeestje in DierenPark Amersfoort.

Pret voor iedereen

Bij aankomst ligt er voor alle kinderen een feestelijke welkomsttas klaar. Op vastgestelde tijden mag je meezingen en dansen tijdens een theatervoorstelling. De kinderen die die dag hun verjaardag bij ons vieren krijgen hier een verjaardagscadeautje uitgereikt. Ook ontmoet je een dierverzorger die verhalen vertelt en aan wie je al je vragen kunt stellen. Een speurtocht leidt je door het park langs spannende kruip- en sluipweggetjes. Wil je net als de apen lekker klauteren en klimmen?! Ga dan naar één van de drie speeltuinen!
Na zoveel belevenissen heb je vast trek gekregen. Bij Oma’s Eethuys* staat er friet en Capri-Sonne voor je klaar en als toetje krijg je een Raketje. Vergeet niet om tijdens je feestje ook even langs de Kinderboerderij te lopen en te knuffelen met de geitjes en konijnen. Je maakt ook samen met al je vriendjes en vriendinnetjes een rit met minitrein De Berenboemel of een rit in de carrousel. Uiteraard kun je de invulling van de middag helemaal naar wens invullen.

Prijzen

Je kunt op woensdag en zaterdag bij ons terecht voor je verjaardagsfeestje met minimaal vier vriendjes en vriendinnetjes. De prijs voor een verjaardagsfeestje in DierenPark Amersfoort is € 15,95 per kind. Begeleiders betalen hetzelfde tarief, mits er één begeleider op de vijf kinderen meegaat. Extra begeleiders betalen het groepstarief à € 16,50 p.p. Heb jij of één van de feestgangers een jaarabonnement? Dan betaal je slechts € 9,00 per abonnementhouder.

Ontmoet een dierverzorger

11.30 uur Ontmoet een dierverzorger bij de chimpansees
Op woensdag, in het weekend en tijdens schoolvakanties en feestdagen

12.30 uur Ontmoet een dierverzorger bij de olifanten

13.30 uur Ontmoet een dierverzorger bij de beren

14.30 uur Ontmoet een dierverzorger bij de otters
Op woensdag, in het weekend en tijdens schoolvakanties en feestdagen

15.30 uur Ontmoet een dierverzorger bij de pinguïns
Op woensdag, in het weekend en tijdens schoolvakanties en feestdagen

Reserveren

Voor een verjaardagsfeestje dien je vooraf te reserveren.  Reserveren is mogelijk tot één week voor de feestdatum. Genoemde tarieven gelden in 2011.

Groepsfoto

Lijkt het je leuk om de kinderen een aandenken mee te geven aan deze feestelijke dag? Informeer dan eens naar de mogelijkheden voor een groepsfoto.

* Als Oma’s Eethuys gesloten is, vindt de lunch plaats in restaurant de Olifant.

Meer informatie kunt u vinden op www.dierenparkamersfoort.nl.

Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort

no images were found 

Reacties:

 1. Ik en mijn vriendin willen graag op zaterdag 7 september de negende verjaardagsfeestje vieren van mijn twee dochters
  samen met hun vier vriendinnetjes.
  Mijn vraag is hoeveel het feestje voor acht personen in totaal gaat kosten.

  Met vriendelijke groeten,
  G.Karadavut

 2. Wat leuk dat je een beestachtig kinderfeestje wilt gaan geven in Dierenpark Amersfoort! Ik heb je vraag doorgestuurd naar Dierenpark Amersfoort en zij nemen contact met je op!

  Met vriendelijke groeten,

  Frederike
  http://www.bijzonderkinderfeestje.l

Laat een reactie achter