Zooooo cool! Een graffiti feestje!


Graffiti tekenen

Ben u al lang op zoek naar een uniek verjaardagsfeest voor uw kinderen? Zoek niet verder!

Onze graffiti artists zijn gespecialiseerd in het geven van graffiti schilder workshops.Wij hebben namelijk een gediplomeerde pedagogische achtergrond en hebben jaren lange ervaring in het geven van graffiti-workshops. Elk graffiti-verjaardagsfeest is een enorm succes!

Uw kinderen hebben de dag van hun leven. De kinderen leren in de graffiti workshop namelijk echt graffiti spuiten, maar ook graffiti tekenen! In de graffiti workshop leren we niet alleen graffiti schilderen maar ook de achtergrond, de geschiedenis van de graffiti en hoe je graffiti moet tekenen. We leggen uw kinderen uit waar je wel en niet graffiti mag spuiten en wanneer graffiti legaal of illegaal is.

De graffiti workshop kan op school worden gegeven maar ook bij u thuis! Het kinderfeestje duurt ongeveer 2 tot drie uur. Aan de graffiti-worshop kunnen maximaal 12 kinderen tegelijk deelnemen. We willen op het verjaardagsfeestje namelijk tijdens het schilderen alle kinderen de aandacht geven die ze verdienen.

*Omdat we het belangrijk vinden onze pedagogische achtergrond te gebruiken geven we ook graffiti workshops aan moeilijk opvoedbare kinderen en kinderen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Door de kinderen op een creatieve manier met hun zwakheden om te laten gaan geef je ze  inzicht in hun handicap en daarmee een positieve ervaring. De boodschap die in het werk zit is veel groter door het verhaal dat elk kind bij zich draagt.

Meer informatie kunt u vinden op http://www.graffitikunstenaar.nl of op http://ikwilgraffiti.nl/ENTER.html.

 

[Not a valid template]

Reacties:

 1. Beste mervrouw/meneer,

  Onze dochters vieren samen hun feestje omdat ze 12 zijn geworden. Ze willen het partijtje thuis vieren. Het lijkt hun leuk om dit te doen, maar ze zijn met 15 meiden. Kan dat ook?

  Als dat kan zou ik graag de prijzen willen weten.
  Groetjes de moeders.

 2. Beste mevrouw Vlasman en mevrouw Wessels,

  Bedankt voor uw vraag. Het graffity feestje is met name geschikt voor de wat oudere kinderen en dus prima geschikt voor 15 meiden van rond de 12 jaar. Ik zal uw gegevens doorgeven aan Wessel en Stein Koning en dan zullen zij met veel plezier contact met u opnemen.

  Met vriendelijke groeten,

  Frederike Goulmy
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 3. Ik wil graag weten hoe veel kost een graffiti workshcop voor een tienerpartij bij ons huis in Nieuw Vennep te houden (6 a 7 meiden) De idee is dat ze de muur van de nieuwe slaapkamer van mijn dochter gaan met graffiti schilderen met “Romina’s room of zoiets”.

  Zij is in november jarig (wordt 11 jaar)

  Alvast bedankt. Karla Stijnman

 4. Dag Karla,

  Het is een geweldig stoer feestje en wat een leuk idee om een muur van haar slaapkamer te beschilderen! Ik geef je mailadres door aan Stein en Wessel en zij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. ALs je vermeldt dat je hun gevonden hebt via Bijzonderkinderfeestje.nl dan krijg je trouwens 10% korting op het feestje!

  Veel plezier en ik zou het erg leuk vinden als je hier op de site van bijzonderkinderfeestje.nl laat weten hoe je dochter het feestje heeft beleefd!

  Groetjes Frederike

  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 5. Beste Karla en Frederike,

  Ik ben eigenlijk op zoek naar een workshop graffiti spuiten voor onze zoon Ruben van 10 jaar. Hij is heel creatief en wil graag leren om graffiti te spuiten. Weten jullie of dit er is voor kinderen in de omgeving van Utrecht.

 6. Beste Marieke,

  Bedankt voor je reactie. Je kunt het beste direct opnemen met Wessel Koning van http://www.ikwilgraffity.nl zei zitten in Amsterdam maar weten vast een goede collega in Utrecht. Als je erbij verteld dat je via Bijzonderkinderfeestje.nl komt krijg je bij hun 10% korting. Wie weet kunnen ze dat in Utrecht ook voor je regelen.

  Succes!

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 7. Ik heb wel interesse in een kinderfeestje bij mij thuis voor mijn jongste zoon die word in februari 11 jaar. Ik zou graag willen weten wat het kost per kind en als jullie naar putten komen. Ik zou het dan graag op woensdag middag of vrijdag middag willen doen als dat kan. Ik wacht op een mailtje van jullie terug.
  Alvast bedankt.

  M.V.G. Linda Reijersen

 8. Beste Linda,

  Je kunt het beste direct opnemen met Wessel en Stijn Koning. Zij organiseren de kinderfeestjes. Als je erbij vermeldt dat je via Bijzonderkinderfeestje.nl komt dan krijg je nog 10% korting op het bedrag.
  Ik zou het leuk vinden als je een reactie wilt achterlaten op bijzonderkinderfeestje.nl zodat iedereen kan lezen hoe je zoon het heeft ervaren!

  Veel plezier!

  groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 9. Mijn zoon is 11 jaar het lijkt ons geweldig zon graffiti feestje,maar ik zou graag de prijs hiervan willen weten en wij wonen in limburg, is dit hier ook mogelijk.

  Met vriendelijk groet, Sylvia

 10. Beste family,

  Het ligt er aan wat je wensen zijn. Ze maken een feestje op maat. Ik stuur uw mailgegevens door aan Wessel en Stein en dan nemen zij contact met u op!

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 11. Mijn dochter wordt binnenkort 8 jaar. Ze vindt graffiti altijd al heel erg mooi om te zien. Nu zou ik het zo leuk vinden om met haar verjaardagsfeestje met een aantal meiden (totaal 8) een graffiti kunstwerk te maken wat ze na afloop mee naar huis kunnen nemen. Graag zou ik een prijsopgave van u ontvangen. Ik woon in Gorinchem

  Groeten,

  Jolijn

 12. Beste Jolijn,

  Ik neem contact op met Wessel en Stein van Ikwilgrafitty.
  Zij nemen dan contact met je op! Leuk en stoer idee. Ze zullen vast veel plezier hebben!

  Groetjes Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 13. hallo,
  Ik wil graag een kinderfeestje voor mijn zoon geven, hij wordt 11 jaar en wil graag in totaal met 8 of 9 kinderen dit vieren, kan dat met eigen kunstwerken of gezamelijk een kunstwerk op zijn slaapkamermuur? we wonen in Deil, tussen Utrecht en Denbosch. Wat zijn de kosten en kan het ook op vrijdag 12 april? Ik hoor het graag. Groetjes, Marianne

 14. Hallo,

  Ik wil graag mijn feestje houden met graffiti. Waar vindt het plaats en hoeveel kost het?

  Groet, Bibi

 15. Goedeavond,

  Ook ik zou graag wat meer informatie willen hebben over de kosten en hoe groot de ruimte moet zijn. Het zou gaan om een groep van 6 jongens in de leeftijd van 11/12 jaar in het weekend voor of na 24 april.
  Ik ben al op de site geweest, maar zag daar niks over de kosten.

  Met vriendelijke groet,

  Esmeralde

 16. is dit feestje ook voor jongens?? want dat zou heel leuk zijn!!!!

 17. Het Graffity feestje is zeker geschikt voor jongens!

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 18. het zijn jongens van 9/10

 19. Mijn dochter wil ook graag een graffetti feestje al zij 12 wordt. Maar we wonen helemaal in Nieuwvliet in Zeeuws-Vlaanderen.. Weten jullie misschien iemand hier in de buurt? Groeten Monique Kerkhof.

 20. Beste Monique,

  Helaas heb ik in Zeeuws Vlaanderen nog geen graffiti feestje. Ik kan je voor nu nog niet helpen. Het enige graffiti feestje dat op Bijzonder Kinderfeestje staat is in Amsterdam. Heel veel succes en mocht je iets leuks vinden dat voor mij interessant kan zijn dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 21. Heb al een mail gestuurd, maar kan hem niet meer
  Terug vinden. Graag zou ik weten wat een kinderfeestje kost.
  Voor 9/10 jarige meiden. En krijgen ze wat mee naar huis?

 22. De kosten van het graffiti feestje variëren en liggen dus helemaal aan wat je graag wilt gaan doen. Het beste kun je zelf even bellen naar Stein en Wessel van Ikwilgraffity.nl: Hier zijn hun contact gegevens:
  Stein Koning
  06-40 41 41 43
  info@ikwilgraffiti.nl

  Veel plezier

  Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 23. Waar zou dat kinderfeestje dan plaats vinden?

 24. Beste Chantal,

  Het feestje vindt plaats op een door u gekozen lokatie, maar kan ook in overleg op een door hun gekozen lokatie plaatsvinden. Stein en Wessel komen uit Amsterdam! Je kunt ze het beste even bellen of mailen voor een feestje op maat en een offerte! Succes.

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 25. Hallo,
  Wat kan je dan allemaal maken, mag je het na afloop ook bewaren wat je hebt gemaakt?

 26. hoi Frederike,
  ik zou graag mijn partijtje willen vieren met ongeveer 10 personen
  ik woon in Sint-Pancras (Alkmaar) en wil graag een graffiti party geven bij ons thuis maar heeft u dan iets van een wit scherm waar op geschilderd kan worden
  Vriendelijke groeten , Sam

 27. Hai Sam,

  Dat is vast mogelijk!W Ik stuur je mail door naar Stein en Wessel Koning van Ikwilgraffity en dan hoor je van hun!

  Veel plezier, groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 28. is het mogelijk voor 5 euro per persoon een graffitie cursus op onze school te houden? voor ongeveer 70 personen in groepen van 2 op 25 maart 2014

 29. Beste Sander,

  Je vraag ligt bij Stein en Wessel van Ikwilgraffiti. Zij nemen contact met je op.

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 30. Graag ontvang ik contactgegevens van Stein en Wessel. De site geeft een foutmelding.

 31. Beste Rebecca,

  Hierbij de gegevens van Stein.
  Stein Koning
  06-40 41 41 43
  info@ikwilgraffiti.nl

  Succes, groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 32. hoe groot zijn die panelen
  gr annebl

 33. Beste Annebel,

  Ik heb je vragen doorgestuurd naar Stein en Wessel!

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 34. Hai Anne, ik mail je vraag door!

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 35. Hallo
  Ik wil graag een graffiti kinderfeestje bij mij thuis in beverwijk (noord holland)
  Maar wat zijn de koste en kunt u dan bij ons thuis komen?
  Groetjes.bram

 36. Beste Bram,

  Dat is zeker mogelijk! Ik stuur je vraag door en Stein en Wessel nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!
  Veel plezier, groeten Frederike

  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 37. Interesse in graffiti workshop voor 10 kinderen van 10 jaar. Kan ik prijs bij u opvragen?

 38. Beste Cindy,

  Ik heb je vragen doorgestuurd aan Wessel en Stein van Ikwilgraffiti. Zij zullen je mail zsm beantwoorden! Heel veel plezier en succes.

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 39. Beste mevrouw/meneer,
  Nemen jullie zelf een doek mee?
  Of moet het op een muur?
  Het leek ons erg leuk om te doen als feestje.

  Met vriendelijke groet Maria

 40. Beste Maria,

  Er zijn erg veel verschillende mogelijkheden voor dit graffitifeestje. Ik stuur daarom je vraag door naar Stein en Wessel die de kinderfeestjes organiseren en geven en zij nemen dan zsm per mail contact met je op!

  Met vriendelijke groet,

  Frederike Goulmy
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl
  info@bijzonderkinderfeestje.nl
  Tel. 06-52405159
  Twitter @FrederikeGoulmy

 41. Beste Frederike,

  Ik ben geïnteresseerd in een graffiti feestje voor mijn dochter zij is 9 jaar. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn.

  Groetjes Eva

 42. Beste Eva,

  Bedankt voor je interesse, ik stuur je vraag door naar Stein en Wessel die verantwoordelijk zijn voor de graffitifeestjes. Zij zullen per mail je vraag beantwoorden.

  groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 43. Hoi,
  Ik zal graag meer info willen voor linderfeestje bij thuis! Wat E kosten zijn etc.

  Groetje kim

 44. Beste Kim,
  Bedankt voor je interesse, ik stuur je vraag door naar Stein en Wessel die verantwoordelijk zijn voor de graffitifeestjes. Zij zullen per mail je vraag beantwoorden.

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 45. Beste mevrouw/meneer
  Mijn dochter wil graag graffiti spuiten met haar feestje.
  Zou ik de prijs mogen weten?

  Groeten Wilma

 46. Beste Wilma,

  Super leuk een graffitifeestje! Je wordt gebeld met alle informatie.

  Groeten

  Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 47. Hallo,

  Wij zouden graag weten wat er voor een kinderfeest mogelijk is. Zelf zijn we een voormalige kerk aan het verbouwen en de wanden van de Pastorie mogen van binnen gebruikt worden voor een graffiti kinderfeest. Mijn dochter wordt 11 en heeft een groep van ca 12 kinderen. We wonen bij Den Bosch. Misschien dat ze later een wand van de kerk die straks in haar slaapkamer ligt ook zou willen laten bewerken, maar in dit geval niet door de klasgenoten, maar door de proffesionals.

  Wat zijn de kosten voor een feestje?

  Groeten,
  Hanneke Heydenrijk

 48. Hallo,
  Mijn dochter is 10 geworden en wil ‘t liefst binnenkort een graffiti kinderfeestje geven met 9 of 10 kinderen.
  Graag wil ik weten wat er mogelijk is, kunnen ze allemaal een eigen schilderij maken, en wat zijn de totaal kosten hiervan.
  Thuis hebben we genoeg ruimte, buiten of in de schuur.
  We wonen in Herwijnen, Gelderland.
  Ik hoor het graag.
  Groetjes Anja

 49. Dag Frederike,

  Graag zou ik wat meer informatie krijgen over het graffiti kinderfeestje! Is het de bedoeling dat ik mijn vragen via jou stel of via de infomail (ik wil graffiti)?
  Mijn dochter die eind deze maand 11 wordt, wil héél graag in Utrecht of omgeving dit superfeestje houden!

  groeten van Josephine

 50. Beste Josephine,

  Je kunt het beste direct contact opnemen met Ik wil graffiti. Zij beheren namelijk hun eigen agenda. Ik zal je mail doorsturen en indien jullie nog geen contact hebben gehad zullen zij contact met je opnemen!

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 51. hoi ik zou graag willen weten wat een feestje kost voor zes 11 jarige jongens bij ons thuis?

 52. mijn zoon word begin maart 11…
  klinkt super een graffiti feestje….zou dit nog kunnen en wat zijn de kosten voor 5/6 kinderen bij mij thuis (hellevoetsluis)
  en hoe gaat het in zijn werk?

  groetjes Bianca.

 53. Ik stuur je aanvraag door, wie weet is er nog plek!

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 54. Mijn dochter van 11 wil graag haar verjaardag vieren met ongeveer 10 kinderen. Kunt u mij vertellen wat de prijs zou zijn, we wonen in de buurt van Purmerend.

 55. Beste Wendy,

  Bedankt voor je mail. Ik stuur je vraag door naar 2 graffitifeestjes in jouw omgeving. Je zult dan van beide een mailtje terugkrijgen en dan kan je een keuze maken! In ieder geval heel veel plezier.

  Met vriendelijke groet,

  Frederike Goulmy
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 56. Hoi, dit lijkt me superleuk voor het feestje van mijn dochter die binnenkort 10 jaar wordt. Wij wonen in Rhoon. Weet je hier in de buurt iemand die dit organiseert?

 57. Beste Chantal,

  Personal Artist komt ook in Zuid-Holland en is ook leuk geprijsd!

  Ik mail je vraag naar hem door.

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 58. Graag zou ik op woensdag middag 10 juni 2015 een graffiti feestje bij ons thuis in marken willen geven. Graag willen wij weten wat de kosten zijn en hoe de dag eruit zal gaan zien.
  Wij hebben op zolder een muur die gebruikt kan worden voor de graffiti.

 59. Hallo dit lijkt me een super laatste kinderfeestje voor mijn dochter die 12 wordt wat zijn de kosten voor die feestje als we tussen de 12 en 16 kinderen zitten we wonen in Oss trouwens

  Mvg debby

 60. Beste Debby,

  Ik heb je informatieaanvraag doorgestuurd, je krijgt dan een mail met de prijzen, dan kun je je keuze maken! Veel plezier in ieder gEVAL.

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 61. Hallo Frederike
  Onze zoon wordt bijna 11 , en wij zijn opzoek naar een stoer kinderfeest .
  Ik zie op jullie site en zie de graffiti workshop, geweldig wat een gaaf idee.
  Kan dit ook in Limburg(thorn)?
  En wat zijn dan de kosten? Gaat om 5 jongens en een meisje,

  Met vriendelijke groet

  Silvia Vd Leeuwen

 62. Beste Sylvia,

  Ik heb je verzoek doorgestuurd en ze zullen contact met je opnemen!

  Groet frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 63. Hallo,

  Mijn dochter wordt bijna 11 jaar (groep 8) en wil graag een graffiti feestje geven voor haar vrienden.
  Het betreft 14 kinderen.

  Graag wil ik weten of het mogelijk is op maandag 5 oktober as? De kids zijn dan vrij ivm studiedag.
  En wat de kosten zijn? We wonen in Oss.

  Ik hoop snel van u te horen.

  Met vriendelijke groet,
  Ilze van Erp

 64. Dag Ilze,

  Leuk idee, je krijgt een mail met alle mogelijkheden! Veel plezier.

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 65. Graag zou ik voor een groep Jongens en Meiden van 11 en 12 jaar ( 12 kinderen) bij ons thuis in velp Gelderland een graffiti feesje geven. Kunt u mij vertellen of dit mogelijk is en wat de Kosten zijn? Groet, arlette

 66. Dag Arlette,

  Ik heb je verzoek doorgestuurd, er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen!

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 67. Hallo,

  Ik zou graag willen weten wat een feestje voor kinderen 7/8 jaar kost en op welke locatie het is. Wij wonen in Roermond.
  Verwacht ongeveer 7 kinderen.

  Hoor graag van jullie.

  Met vriendelijke groet,

  Nicole simons

 68. Hai Nicole,

  Ze nemen per mail contact met je op om alles door te nemen en een prijsvoorstel te doen! Veel succes en plezier.

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 69. Mijn dochter wordt vrij dag 19 feb 10 jaar en zou jullie evt op haar kinderfeestje (middag van 19 feb) willen hebben. Er komen in totaal 10 dames.
  Jammer dat er geen richtlijn aan prijzen staan op de site. Zou best handig zijn toch? Weet je in ieder geval in welke orde van grootte je moet denken.

  Graag zie ik jullie reactie tegemoet,
  Martine

 70. Dag Martine,

  Ik heb je aanvraag doorgestuurd! Niet iedereen kiest ervoor om de prijzen op Bijzonderkinderfeestje.nl kenbaar te maken. As je op de linkjes klikt van de aanbieder dan zie je meestal wel prijsvoorstellen. Het is ook vaak wa de klant wil en daar wordt dan een offerte op maat voor gemaakt! Het is in ieder geval een van de meest bezochte kinderfeestjes op Bijzonderkinderfeestje.nl dus heel erg populair!

  Groet en veel plezier Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 71. Hallo, onze dochter wordt in juni 12 jaar en zij wil een graffiti feestje geven waarbij iedereen zijn eigen kunstwerk mee naar huis kan nemen.
  Wij wonen in Zuid Holland. Graag zou ik willen weten wat dat kost. (10-12 kinderen)

  Met vriendelijke groeten,
  Petra

 72. Dag Petra,

  Je krijgt een mail met prijzen en informatie! Veel graffitiplezier!

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 73. Hoi hoi.
  Ik zou graag willen weten wat het kost.
  En ik wilde graag weten of dit ook leuk is voor jongens en meisjes gesamelijk.
  Groetjes!

 74. Dag Sandra,

  Je zult een mail krijgen met antwoord op je vragen! Veel graffiti plezier.

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 75. Dag Rachel,

  Het kan zowel op locatie als bij je thuis, het ligt er aan wat je wensen zijn. Er wordt via de mail contact met je opgenomen!

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 76. Beste, 18 november wil mijn dochter dan 10 haar feestje geven. Is het ook mogelijk een graffiti feestje inclusief frietjes eten? Omgeving Utrecht.
  Ik hoor graag van jullie. Groetjes Eefje.

 77. Ik zou graag kinderfeestje organiseren voor jongens van 9 a 10 jaar. Wat zijn de kosten daarvan?

  Mvg Ilse

 78. Dag Ilse,

  De prijzen en mogelijkheden worden per mail naar je toegestuurd! Het is echt een super leuk feestje! Succes

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 79. Onze zoon wordt binnenkort 11 jaar en zou graag een graffiti feestje geven. Omgeving Gouda

 80. Dag Annelies,

  De informatie komt naar je toe!

  Groetjes Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 81. In februari wil mijn dochter graag voor haar verjaardag een graffiti feestje met haar vriendinnen. Ze wordt 12 jaar. Weten jullie ook een locatie in de buurt van Amersfoort. Amsterdam is helaas voor ons erg ver weg.
  Groeten Edith

 82. Dag Edith,

  Ik heb je aanvraag doorgestuurd! Je krijgt alle informatie opgestuurd.

  Groetjes Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 83. Dag. Graag wil ik informatie over een graffiti kinderfeestje bij ons thuis in Haarlem.
  Bij voorbaat dank voor de reactie.
  Met vriendelijke groet Arlette

 84. Beste Arlette,

  Er wordt contact met je opgenomen om alle mogelijkheden te bespreken!

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 85. In juni wil ik graag een graffiti feestje geven voor mijn zoon die dan 8 wordt. Hebben jullie een locatie in Zoetermeer/ DenHaag?
  Kunt u mij de kosten mailen. Ook de kosten als wij thuis besluiten zijn slaapkamer te spuiten met zijn vriendjes..Bedankt vast!

 86. Beste Sharmila,

  Ik heb je aanvraag doorgestuurd, er wordt contact met je opgenomen!

  Groetr Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 87. Dag Sharmila,

  Er wordt contact met je opgenomen!

  Groeten frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 88. in juni geef ik een feestje voor mijn dochter en ik heb wat vragen wat de graffiti betreft. ik vroeg me ook af of jullie op textiel graffiti spuiten en daar over wilde ik graag contact met jullie.

 89. Hoi
  Ik zou graag meer informatie willen over een graffiti kinderfeest voor mijn zoon hij word 9 jaar en vind het superleuk.
  Hoor graag van jullie.
  Mvg Sabine

 90. Dag Sabine,

  Er wordt contact met je opgenomen!

  groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

Laat een reactie achter