Het verhaal waar jij en je vriendjes de hoofdrol in spelen


Een feest vol fantasie met verhalenverteller Babboes

Voorstelling op je feestje

Als de taart op is en de cadeautjes zijn uitgepakt, komt verhalenverteller Babboes en zingt: “Kom maar zitten allemaal, dan vertel ik een verhaal…” Even later zit je op het puntje van je stoel en ben je in de wereld van het verhaal.

En in die wereld gebeurt van alles: we moeten zeilen heisen, schatten zoeken, toverspreuken leren en monsters verslaan. Meedoen tijdens de voorstelling mag: graag zelfs!

En na de voorstelling…

Babboes heeft verschillende verjaardagsarrangementen, die bestaan uit een korte voorstelling met aansluitende activiteiten:

Op de website van Babboes kun je er meer over lezen.

Aanvullende informatie

  • Leeftijd: van 4 tot 9 jaar
  • Duur: 30-90 minuten (afhankelijk van arrangement)
  • Locatie: bij jou thuis of plek waar je je verjaardag viert. Buiten kan ook.
  • Prijs: van €75,= tot €145,=, incl. BTW, excl. reiskosten

Wil je meer weten of heb je een ander idee? Kijk op de website en/of neem contact op.

[Not a valid template]

Reacties:

  1. Nog bedankt voor het mooie verhaal. I. vond het heel leuk. En ook via verschillende ouders kregen we afgelopen week spontaan enthousiaste reacties. Het heeft indruk gemaakt op de kinderen.

  2. Wij vonden het een heel geslaagd optreden. De meiden vonden het fantastisch en ze hebben het er nog steeds over. Ook van de ouders krijg ik terug dat de kinderen erg enthousiast over het feestje en het optreden waren. En belangrijkste, J. vond het ook echt super. Ze herkende zich er ook wel in 😉

Laat een reactie achter