Supagolf: een sportief feestje met echte clubs op de golfbaan


Vette golfwedstrijd met je vriendjes

Veel gras, grote gekleurde ballen en handige clubs zijn  ingrediënten voor een sportief kinderfeestje in de buitenlucht. Beleef het op de golfbaan!

Wil jij met je vriendjes en vriendinnetjes een nieuwe sport leren en zo een spannende middag beleven? Dan ben je bij Golfbaan Landgoed Bleijenbeek (Afferden, Limburg) op het juiste adres. Het is lang niet zo ingewikkeld als het lijkt. Met Supagolf is het leuk om golf te leren spelen. En het mooiste is; je hebt er geen ervaring voor nodig! De enige benodigdheden zijn goeie zin en wat vriendjes of vriendinnetjes waar je van kan winnen.

Tijdens een 1.5 uur durende ronde over de golfbaan leer je de basis van golfen. Het is onmogelijk de bal kwijt te raken want er wordt gespeeld met grote gekleurde  ballen. Ook de clubs (waar je mee slaat) zijn wat groter zodat de kans dat je de bal raakt maximaal is. Mocht je meer willen weten over de spelregels van Supagolf kijk dan op www.fungolf.nl voor meer handige weetjes!

Na afloop is er de mogelijkheid om af te sluiten in het restaurant met wat te drinken en een versnapering. Samen kun je dan nog even doornemen wie er vals speelde en wie het gelukt is om een hole-in-one  te slaan. Voor meer informatie over de verschillende arrangementen van Supagolf, in combinatie met een afsluiting in het restaurant, kan je op www.golfenopeenlandgoed.nl terecht.

Tot ziens op de golfbaan!

[Not a valid template]

 

Reacties:

Laat een reactie achter