Stoer, buiten, samenwerken en sporten: Kids Bootcamp


 

Ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje? Wil je jouw kinderen ook laten ervaren hoe leuk buiten sporten is? Of zoek je nog een leuke invulling voor een familie weekend? Dan hebben wij goed nieuws: Ons Bootcamp Team organiseert een echte KIDS BOOTCAMP.

Tijdens de training laten wij de kinds zweten, hard werken maar vooral lol met elkaar maken! Samen met jou bepalen wij een geschikte dag en een leuke uitdagende locatie, zo kunnen we trainen op het strand, in het bos of natuurlijk in een stadspark!

Het Kids Bootcamp Team regelmatig  clinics aan bijvoorbeeld voetbal en hockey teams, maar ook verzorgen wij verjaardagfeestjes voor kinderen vanaf 7 jaar waarbij we de kinderen vermaken met een stoere en sportieve training.

Tijdens de trainingen staat samenwerking, plezier en het verbeteren van de conditie en kracht centraal. De trainingen kunnen worden afgesloten met  touwtrekken en estafette zodat de deelnemers moe en voldaan naar huis kunnen gaan!

Reacties van ouders en coaches

“De kids Bootcamp was een groot succes, de kinderen vonden het erg leuk. Jeroen Meijer deed het dan ook erg goed met de kinderen! En gelukkig werkte het weer ook goed mee”.
“Het is een leuke dag geweest, bedankt voor jullie bijdrage, de terugweg waren de boys erg stil in de auto!”
“Dank je wel! ik kijk terug op een zeer geslaagde zaterdag middag. Het was weer iets nieuws en jullie les was erg afwisselend waardoor de meiden er ook lol in bleven houden.
Nogmaals dank voor jullie enthousiaste begeleiding en geduld. Tot een volgende keer!”

Heb je interesse in onze stoere sportieve Kids Bootcamp?

Neem dan contact op met Richard de Ruijter via welkom@bootcampteam.com of bel ons op telefoonnummer 06 14 42 67 32. Je kunt voor meer informatie ook kijken op www.bootcampteam.com.

 

 

[Not a valid template]

Reacties:

 1. Hi, ik wil graag wat meer info mbt activiteiten in de winter (volgende week, 24 jan) en de kosten. Mijn zoon wordt 7 en heeft 8 vriendjes tussen de 6,5 en 8 uitgenodigd. Kunnen jullie daar wat mee? Ik hoor graag, dank!

 2. Goedenavond,
  Zou graag wat meer informatie hebben of een kinderfeestje mogelijk is met 12 kinderen in de leeftijd van 9 jaar. Wat is er mogelijk en wat zijn de kosten en hebben jullie nog tijd in juni.
  Groeten Monique

 3. Hai Monique,

  Bedankt voor je aanvraag! Ik heb je verzoek bij KIds Bootcamp neergelegd. Het wordt vast een stoer bootcamp feestje. Veel sportief plezier!

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 4. Graag zou ik meer info ontvangen en wat de kosten per kind zijn?

  Groeten Priscilla

 5. Beste Priscilla,

  Bedankt voor je mail Richard van Kids Bootcamp zal zsm per mail contact met je opnemen!

  Met vriendelijke groet,

  Frederike Goulmy
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 6. Hallo,

  Kan iemand mij informeren over de kosten per kind voor zo’n kinderfeestje?

  Met vriendelijke groet,

  Pleuni

 7. Beste Pleuni,

  Je krijgt een uitgebreide mailmet alle mogelijkheden van Kidsbootcamp,

  Succes en veel bootcampfun.

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 8. Hallo,
  Mijjn zoon wordt 12 en zou op dinsdag 20 december in de namiddag graag zijn verjaardagsfeestje vieren in Scheveningen. Een bootcamp leek ons wel leuk. Zijn er mogelijkheden die dag en wat zijn de kosten per kind?
  Groeten,
  Tessa

 9. Dag Tessa,

  Leuk idee!Je krijgt een mail met alle ins en outs! Succes!

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 10. Ik ben op zoek naar een leuk kinderfeestje voor mijn dochter die 9 jaar wordt. Ik dacht zelf aan 8 a 9 kinderen en zou het graag willen houden op woensdag 31 mei. Wij wonen in Voorburg, locatie op strand in Scheveningen zou bv goed uitkomen. Wat zijn de mogelijkheden en prijzen?

  Alvast dank!

Laat een reactie achter