Spionnen (spyctives) op missie


Stoer, spannend en nèt echt: de Spionnenmissie

Spionnen zijn echt cool hè mam? Zonder dat mijn zoon Teun het wist was deze opmerking doorslaggevend voor de keuze van zijn kinderfeestje dit jaar. Het zou dus een spionnenfeestje worden!

Voor het geven van een spionnenfeestje zit je bij Spyctive helemaal gebeiteld. Spyctive organiseert geheime missies waarbij de feestvierders als hun spionnen en detectives (spyctives) fungeren. 2 weken voordat de spionnenmissie plaats gaat vinden ontvangen wij thuis het missiedossier. Het belangrijkste voor Teun zijn natuurlijk de uitnodigingen, helemaal in stijl van het feest. Met de uitnodigingen komen de 10 spyctives al helemaal in geheime sferen want ze worden geacht zich op een bepaalde datum en tijdstip te melden voor deze geheime missie.

Op de missiedag openen we het TOP SECRET missiedossier. Het dossier zit vol met het bewijsmateriaal, zoals foto’s, video-opnames, verdachtenprofielen en afgeluisterde telefoongesprekken.

We beginnen met de missie DVD waarin de spyctives helemaal worden bijgepraat, het wordt al snel duidelijk dat deze missie geen kattenpis is.

Eenmaal op pad gaat “onze” mobiel, ik zet hem op de speaker en de geheim agent van het Noi92 (Nationaal Opsporingsinstituut geeft duidelijke aanwijzingen, tips en waarschuwt de spyctives voor donker geklede verdachte personen. Net op dat moment loopt er een man, van top tot teen in het zwart gekleed inclusief zwarte pet en rugzak, de supermarkt in. Spanning en sensatie want de aanwijzingen blijken dus niet uit de duim gezogen. Langzaam aan komen onze stoere spyctives tijdens hun missie dichterbij de te kraken code, steeds geholpen door het live contact met hun ‘geheim agent’ van het Nationaal Opsporingsinstituut.

Na ruim 2 uur buiten komen we aan bij het laatste envelopje, al het bewijsmateriaal is verzamelt en de code moet nu worden gekraakt. Er volgt een laatste filmpje op de computer, de klok telt af van 10 naar 0…de spanning is te snijden en het gaat bijna mis. De missie van Teun en zijn mede spyctives is geslaagd en de felicitaties volgen telefonisch vanuit Noi92.

Het coolste kinderfeestje ever… tot een week na het feestje komen de ouders vertellen dat er nog steeds nagepraat wordt over hun missie en dat het veel indruk heeft gemaakt. En ik…ik zat er helemaal in en denk dat ik mijn roeping als spyctive heb gemist. Ik kan mezelf natuurlijk altijd nog laten omscholen!

*Bij Spyctives zijn er missies voor 4 verschillende leeftijdsgroepen (7 tm 13 jaar) en zowel voor binnen als buiten. Dit spionnenfeestje kan in je eigen omgeving (of een door jou gekozen lokatie gegeven worden).

Reacties:

 1. Beste meneer/ mevrouw,
  Ik heb een feestje met 8 meiden van 7 jaar. Hebt u daar ook wat voor?
  Hartelijke groeten
  Willemijn

 2. Beste Willemijn,

  Bedankt voor je mail! Er zijn bij Spyctive heel veel mogelijkheden voor een spannend spionnenfeestje in de leeftijd 7/8 jaar. Spyctive zal per mail contact met jullie opnemen om de mogelijkheden te bespreken! Veel succes en plezier.

  Met vriendelijke groet,

  Frederike Goulmy
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 3. Graag ontvangen wij informatie voor zo’ n spionenfeest voor stoere jongens van 7 jaar.

 4. Beste Ronny,

  Ik heb je vraag doorgetsuurd naar Spyctive en je krijgt alle informatie. Ik wens je veel plezier, wij hebben zelf twee keer zo’n kinderfeestje gevierd en het was meer dan geslaagd!

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

Laat een reactie achter

De perfecte moeder bestaat niet…toch?

De leukste rotbaan van de wereld

Spionnen (spyctives) op missie

Uitgelicht

De leukste rotbaan van de wereld

Moeder zijn….een baan waar ik volgens mij nooit echt in zal uitblinken. Een baan die me enorm de behoefte geeft om te gaan job hoppen.Lees meer…

paaldans workshop kinderen

Een workshop paaldansen tijdens je kinderfeestje

Paaldansen, helemaal hip. Bij Paaldans Zoetermeer kun je nu een echt paaldanskinderfeestje vieren!   Sporty Pole4Kids (6 tot 12 jaar) De workshop Sporty Pole KidsLees meer…