Meespelen in een live videogame


Combat Zone Live is lasergamen in de buitenlucht. Geen masker, geen harnas maar lekker vrij bewegen, rennen en sluipen in mooie buitengebieden. Je kunt je tegenstander op 200 meter raken in het daglicht. Hierdoor is CombatZone realistisch, een live videogame en heel spannend.

Lasergamen met Combat Zone Live is helemaal veilig voor kinderen, omdat gewerkt wordt met schadeloos infrarood licht, vergelijkbaar met de afstandsbediening. Er zijn ook niet de nadelen van paintball, zoals het dragen van een masker, pijnlijke blauwe plekken en vervuiling.

U wordt ontvangen door trainers met een sportieve of educatieve achtergrond op het afspreekpunt en de kinderen krijgen een overall aan met petje, waar de sensors op komen. De kinderen worden verdeeld in twee teams. Dan volgt de uitleg van de uitrusting met behulp van instructiekaarten en het spannende moment: het uitdelen van de spullen en,afhankelijk van de leeftijd, landkaarten met opdrachten. Een team krijgt verschillende typen laserguns en een set walkie-talkies (met een oortje, zodat de tegenstander je niet hoort).

In het terrein zetten we scenarios uit met bases en doelen. De scenarios zijn aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. We beginnen met een éénvoudig scenario zodat iedereen kan wennen aan de apparatuur en walkie-talkies, gewoon elkaar proberen te raken. Daarna worden de opdrachten wat ingewikkelder en wordt samenwerken als een team steeds belangrijker. Tussen de opdrachten in wordt ook uitleg gegeven over tactieken en strategie en het belang van samenwerken.

Het Combatzone Live kinderfeestje is geschikt voor jongens en meisjes van 7  jaar tot 70 jaar.  De geboekte tijd is speeltijd, exclusief instructie en omkleedtijd. In de prijs inbegrepen is een glaasje fris en chips in het strijdtoneel. Wij zijn te boeken op een aantal standaardlocaties in Den Haag, Rottertdam, Rijswijk/Delft, Zoetermeer en omgeving Leiden. Daarnaast kunt ons overal laten komen met de mobiele service. Kijk voor verdere info en tarieven op de website www.combatzonelive.nl of bel

[Not a valid template]

Reacties:

 1. Hallo,

  Onze zoon wordt 10 jaar en hij is gek op legergames…

  Zijn er mogelijkheden op 23/11 rond 11.30 uur?

  We willen graag vanaf ons huis lopend naar de duinen bij de alkemadelaan of naar het Hubertus ( zandvlakte) lopen waar we dan dit spel kunnen doen.

  Hoeveel personen hebben we minimaal nodig?

  Graag contact, groet Yvette

 2. Beste Yvette,

  Leuk! Ik stuur je vraag even door naar Nanko van Combatzone Live Outdoor. Hij zal je dan mailen of bellen!

  Veel plezier.

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 3. Kunt u mij bellen? Wil graag een lasergamefeestje voor mijn zoon!
  Op korte termijn!?

  Gr Marieke

 4. Beste Marieke,

  Ik heb Nanko van Combat Zone Live een mail gestuurd met de vraag of hij je wil bellen. In ieder geval heel erg veel plezier (als je de tijd wilt nemen is het leuk als je achteraf op BIjzonderkinderfeestje.nl een korte reactie wilt achterlaten).

  Groeten Frederike Goulmy
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 5. Ik wil graag meer info over een kinderfeestje voor mijn zoon die 7 wordt.

Laat een reactie achter