Een levensechte prinses die met jou je feestje komt vieren


Een echte prinses op je verjaardag!

Geef je kleine meid de verjaardag van haar leven en laat haar een echte prinses ontmoeten!

De prinses zal met haar gaan zingen, sprookjes voorlezen, schatzoeken of cupcakes versieren.

Je kunt bij ons een heel aantal verschillende prinsessen boeken, van Belle tot Doornroosje en van Ariel tot Merida. Alle prinsessen zullen ervoor zorgen dat uw kind een verjaardag krijgt die ze niet snel zal vergeten!

Om er voor te zorgen dat ieder kind zich zal vermaken, bieden wij de keuze uit een aantal verschillende pakketten. Mocht je meerdere dingen uit verschillende pakketten leuk vinden, dan is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een eigen pakket samen te stellen.

Al onze activiteiten zijn speciaal afgestemd op meisjes van 3 tot ongeveer 9 jaar. Zo zullen de kinderen bij bijvoorbeeld onze Tea Party geen echte thee gaan drinken, maar limonade vanaf een plastic theeservies.

Op het prinsessenfeestje zullen wij alle spullen verzorgen die horen bij het door jouw gekozen pakket, het enige wat we je vragen is om voor wat te drinken en wat te knabbelen te zorgen. Dan zullen wij zorgen dat je kleine meid de verjaardag van haar leven heeft!

www.fantasyprincesses.nl

[Not a valid template]

Reacties:

 1. Hallo prinses!

  Ik zou heel graag voor mijn dochter die 5 jaar wordt een verjaardagsfeestje doen in het thema prinsessen. En dan mag een echte prinses uiteraard niet ontbreken ;-)

  Ik heb heel veel zoekwerk gedaan voor een prinses te vinden in België. Doch helaas…

  Vandaar mijn vraag: komt u ook tot feestjes in België? Wij wonen in Gavere.

  Alvast heel erg bedankt voor de bijkomende informatie!

  Groetjes,

  Delphine 0032/496.23.25.65

 2. geweldig gedaan, top verrassing voor onze dochter! Bedankt!!

 3. Fijn contact bij het boeken, het was haar droomwens die uit kwam! Echt een aanrader!

 4. Een echte Belle op haar feestje en dat kreeg ze dan ook! Zo mooi, echt een geweldige ervaring! Ik gun ieder kind zo;n feestje met een prachtige prinses, groetjes

 5. Mega verrassing voor onze dochter van 6, liedjes gezongen en helpen met verkleden. Je zag er echt zo geweldig uit! Ze was echt onder de indruk. Dank je wel Fantasy Princesses!

 6. super leuk feestje voor mijn dochter, inclusief een echte Elsa. Je zag er prachtig uit en je hebt echt een enorme indruk achtergelaten!

 7. Het was meer dan fantastisch…je was echt prachtig en mijn dochtertje heeft het er nog steeds over! Bedankt!

 8. wat een feest en met name een verassing voor onze kleine meid. Ze was helemaal dolgelukkig!

Laat een reactie achter