De allerleukste kinderfeestjes in de natuur


Roserijn biedt natuurbelevingen voor kinderen….de allerleukste kinderfeestjes in de natuur!

Ik kom langs met mijn koffertje en ga samen met de kinderen een wereld in waarin natuur de hoofdrol speelt.

Ik zal jullie een speciaal uitgekozen verhaal vertellen over de natuur en de avonturen die zich daar afspelen. Soms neem ik meneer de Raaf mee, maar alleen als hij goed gemutst is. Daarna kunnen we iets moois maken. In mijn koffertje zitten allerlei blaadjes, veertjes, takjes, kraaltjes, lijm, zand, glitters, potloden, papier, wol maar ook leuke boekjes voor alle leeftijden.

Daarnaast heb ik ook nog een koffer met allerlei potjes en middeltjes. Als je die samenvoegt gebeuren er soms gekken dingen, Het ene mengsel bruist, de andere knettert en de andere verkleurt. Ook dat hoort bij de natuur. De kinderen mogen er zelf mee experimenteren.

Ik kan de kinderen ook schminken bijvoorbeeld zoals de figuren in het verhaaltje. Dan neem ik mijn schminkkoffer mee.

En…als je echt een avontuur wilt beleven dan kan je nog beter met het hele kinderfeestje naar mij toe komen! Want wat is er nu mooier dan het bos van dichtbij te zien en te ervaren? In de Bilt, waar ik woon, zijn een aantal landgoederen die ik goed ken. Ook weet ik veel van de plantjes en dieren. Het kinderfeestje kan verschillend worden ingevuld:

♥ We gaan de beleving in: we creëren ons eigen verhaal en gaan op avontuur (eventueel inclusief schminken), brouwen een heksendrankje of zoeken de natuurwezens op

♥ We doen een spel in het bos (er zijn zo veel leuke spellen die je in een bos kan doen, wacht maar af!)

♥ Educatief: survivallen (vuur maken, hut bouwen, pijlen snijden);wildplukken (je kan allerlei planten eten waarvan je het geeneens wist!) en tuinieren

 

Ik kan elk thema aanpassen, want misschien vier je wel een kinderfeestje aan het strand, in de duinen of in een landelijk natuurgebied. Of misschien heb je wel een kinderprogramma nodig voor een bruiloft.

Kortom, er is heel veel mogelijk ik denk heel graag met je mee. Op de website van Roserijn staan hele leuke foto’s zodat je alvast een kijkje kunt nemen wat je allemaal kunt beleven! Je kunt Roserijn ook een mail sturen op info@roserijn.nl.

[Not a valid template]

Reacties:

  1. Geweldig feestje gevierd, ondanks dat het weer niet helemaal mee werkte hebben de kids het er nog over. Super enthousiaste begeleiding, dik compliment!

  2. Hele middag buiten, ravotten, ze hebben heerlijk gesurvivald. Super leuk idee voor een kinderfeestje, bedankt!

Laat een reactie achter