Vier je leukste kinderfeestje bij De Vrijstaat!


De Vrijstaat kinderfeestjes

Op De Vrijstaat zijn verschillende kinderfeestjes mogelijk. Natuurlijk hebben we ons beroemde “seizoensfeestje”. De feestjes duren 2,5 uur.PopUp (vanaf 6 jaar)

Tijdelijk te boeken van 30 september t/m 26 november
Je verjaardag vieren in de werkplaats van een poppenmaker? Dat kan tijdens PopUp. Na het taart eten en de cadeautjes uitpakken gaan jij en je vriendjes met onze Dromenstrooier op droomreis. Jullie ontmoeten bijzondere figuren zoals een blauwe draak, de Japanse prinses en een reuzen octopus waar je in kunt kruipen. Geïnspireerd door deze wonderelijke wezens en het werk van de poppenmaker maken jullie een eigen schimmenspel. Met de zelfgemaakte schaduwpoppen vertellen jullie als echte puppet masters een eigen verhaal.
De kosten zijn 165 euro (voor 8 kinderen). 6 euro per extra kind.

Animatiestudio (vanaf 6 jaar)
Vier je verjaardag op De Vrijstaat en maak samen met je vrienden en vriendinnen je eigen animatiefilm!
Ga samen aan de slag om een verhaallijn te bedenken, de hoofdpersonen vorm te geven en een gave achtergrond uit te werken. Klaar? Breng je ideeën tot leven in onze Animatiestudio en maak je eigen animatiefilm! Het lijkt wel toveren… Als afsluiting maak je met elkaar een korte animatiefilm op onze AnimatieVloer. De jarige is de regisseur! De gemaakte films krijg je na afloop van ons toegestuurd, zodat je een leuke herinnering hebt voor later!
De kosten zijn 165 euro (voor 8 kinderen). 6 euro per extra kind.

Verjaardagsbuffet (vanaf 6 jaar)
We beginnen met taart en limonade met daarna tijd voor het cadeautjes uitpakken. Vervolgens gaan we in de professionele keuken allerlei gerechtjes maken. In groepjes van 2 of 3 kinderen koken we de lekkerste hapjes voor op het verjaardagsbuffet. Als het koken klaar is wordt de tafel in het huiskamerrestaurant mooi gedekt en kunnen alle kinderen de heerlijke hapjes van het verjaardagsbuffet proeven. We maken bijv. minipizza, zoete bladerdeeghapjes, fruitspiesjes, wraps. En natuurlijk zijn eigen ideeën van harte welkom.
De kosten zijn 180 euro (voor 8 kinderen). 7 euro per extra kind. Ouders/begeleiders van de jarige kunnen voor 7 euro per persoon ook mee proeven van het buffet.

Deze info staat ook allemaal op onze website!

Voor het reserveren van een kinderfeestje of meer informatie over ons aanbod ga naar: www.devrijstaat.nl.  En je kunt ook een filmpje over onze kinderfeestjes bekijken!

 

[Not a valid template]

Reacties:

  1. Echt ideaal voor kinderen !!!

  2. Cool

  3. Veel keuze uit diverse feestjes, aanrader!

  4. vliegers maken…die het dan ook echt goed doen 🙂 was volgens Tim een super feestje.

  5. Ieder seizoen een ander leuk kinderfeestje, onze meiden hebben genoten van het ontwerp feestje! Groet Ilse

  6. Bedankt voor de goede organisatie! Kids hebben genoten…

  7. de tijdelijke feestje zijn echt leuk! Ieder jaar vier ik een nieuw feestje op dezelfde locatie! Groetjes Eva

Laat een reactie achter