Hooi Hooi kinderfeestje op een FarmCamps boerderij


Hooi Hooi logeren bij de boer kinderfeestje bij FarmCamps Breehees, Goirle (Noord-Brabant)

Bij dit Bijzondere Kinderfeestje krijg je een feestpakket bij aankomst,  steek je je handen uit de mouwen op de boerderij en kook je samen met je vrienden (misschien met een klein beetje hulp van je ouders) je eigen potje in de tent of geniet je van een heerlijke BBQ. Als jullie de zon onder zien gaan op je eigen terras proost je bij het kampvuur op jouw verjaardag. ‘s Avonds kruip je onder de wol in comfortabele bedden in een superluxe safaritent en in de ochtend word je wakker van de loeiende koeien en de haan die kraait.

Na een stevig boeren ontbijt, eventueel compleet verzorgd in een leuke picknickmand, begint een nieuwe dag. Bij FarmCamps Breehees kan je met je vriendjes en vriendinnetjes WC borstel gooien, vlaaien smijten of Boerengolfen.

Voel je (een lang weekend) een midweek of weekend lang jarig met het Hooi Hooi verjaardagsfeestje van FarmCamps, een echt Bijzonder Kinderfeestje! Nu al vanaf 130 euro per nacht (o.b.v. 6 personen voor één nacht)!

Leeftijdssuggestie : 8 – 13 jaar

Ga op boerenavontuur

Boek nu op je kinderfeestje op www.farmcamps.nl en vul het aanvraagformulier in. FarmCamps zorgt dat er een verjaardagpakket met slingers, ballonnen en hoedjes klaarligt voor jullie!

 

[Not a valid template] 

Reacties:

 1. Hoe duur kost een kinderfeest bij jullie?

 2. Beste Jose,

  Bedankt voor je mail. Ik heb je vraag doorgestuurd aan Heleen van FarmCamps, zij is zal je per mail alles kunnen vertellen over de kinderfeestjes mogelijkheden en de kosten. In ieder geval erg veel plezier!

  Met vriendelijke groet,

  Frederike Goulmy
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 3. is dit niet kinderachtig voor kinderen vanaf 12 jaar of gaat het wel

 4. Hai Kim,

  Nee hoor, de kinderfeestjes worden helemaal an de leeftijd aangepast! En logeren met al je vriendinnen in een tent is zeker niet kinderachtig! Je krijgt alle informatie toegestuurd!

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 5. Goeden dag,

  Graag had ik wat informatie over kinderfeestjes ontvangen prijzen en mogelijkheden.

  Alvast bedankt

 6. Graag had ik wat meer informatie ontvangen over dit kinderfeestje

  Alvast bedankt

 7. Beste Tamara,

  Je krijgt alle informatie zsm toegestuurd!

  Veel plezier op de boerderij.

  Groeten Frederike Goulmy
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 8. Zou graag een kinderfeestje voor mijn dochtertje willen doen op vrijdag tot zaterdag?
  het zijn 13 kinderen wat zijn hier de kosten van en zit er dan ook eten bij? Hoe en wat?
  ik hoor graag van u
  mvg monique

 9. Beste Monique,

  Bedankt voor je informatievraag. Heleen van FarmCamps heeft je mailtje inmiddels ook gekregen en zij zal je alle informatie (en de mogelijkheden) geven die je nodig hebt!

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 10. Is dit ook geschikt voor de maand maart? Ik zou met mijn man en dochter en 8 a 9 kinderen een feestje willen vieren van vrijdag op zaterdag of zaterdag op zondag.eind maart 2015. Is dat mogelijk en zo ja wat zijn de kosten? En wat is erbij inbegrepen? De meeste kinderen zijn 9 jaar oud.

 11. Beste Natasja,

  Leuk dat je interesse hebt in een kinderfeestje bij FarmCamps (Goirle) het is een echte boeren belevenis en het slapen in een glampingtent is natuurlijk fantastisch. Ik heb je vraag doorgestuurd naar FarmCamps en zij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

  Heel veel plezier!

  Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 12. Hallo, ik zou heel graag meer informatie over dit kinderfeestje willen aanvragen. Is het mogelijk om ook voor 1 nacht te reserveren? Tot hoeveel kindjes? Etc

  Ik hoor heel graag van u en alvast hartelijk dank 😉
  Groeten,

  Marisca

 13. Beste Marisca,

  Het is een ontzettend leuk en echt heel bijzonder kinderfeestje bij FarmCamps. Ik heb je mail en je vragen doorgestuurd naar FarmCamps en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 14. Hallo,ik zou graag iets meer over een kinderfeestje bij jullie willen weten,onze zoon word in juli 9 jaar en zou het leuk vinden om bij jullie het feestje te houden!!! Graag meer info en prijzen,alvast bedankt!!!!!! Groetjes jolanda

 15. Beste Jolanda,

  Dit is een geweldig feestje! De mensen van FarmCamps nemen contact met jullie op om alle vragen te beantwoorden.

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 16. Wil graag een kinderfeestje voor mijn zoon 10 organiseren van zaterdag op zondag. Het is voor 10 kindjes en 2 volwassenen. Kunt u mij informatie geven wat hiervan de kosten zijn en of het inclusief eten/drinken is.

  Mvg claudia

 17. Graag zou ik wat meer informatie toegestuurd willen hebben voor een FarmCamp in Brabant betreffende een kinderfeestje. Alvast bedankt.

 18. Goedenavond ,
  Is het mogelijk om het hooi-hooi verjaardagsfeestje te vieren in het weekend van 25/26 maart 2017
  Met 10 kinderen en 2 volwassenen voor 1 nacht?
  Is het ook mogelijk om iets met paarden te organiseren?
  Ik verneem graag van jullie.

 19. Dag familie Verheijden,

  Bedankt voor jullie interesse! Leuk idee om je kinderfeestje bij FarmCamps te geven. Ik heb jullie verzoek dan ook naar FarmCamps doorgestuurd en zij zullen contact met jullie opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

  Succes en veel plezier.

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 20. Is dit ook mogelijk voor alleen een feestje overdag zonder te logeren?

Laat een reactie achter