Hooi Hooi kinderfeestje op een FarmCamps boerderij


Hooi Hooi logeren bij de boer kinderfeestje bij FarmCamps Mariekerke (Meliskerke) of Fivestar (Kamperland) Zeeland

Bij deze Bijzondere Kinderfeestjes krijg je een feestpakket bij aankomst,  steek je je handen uit de mouwen op de boerderij en kook je samen met je vrienden (misschien met een klein beetje hulp van je ouders) je eigen potje in de tent of geniet je van een heerlijke BBQ. Als jullie de zon onder zien gaan op je eigen terras proost je bij het kampvuur op jouw verjaardag. ‘s Avonds kruip je onder de wol in comfortabele bedden in een superluxe safaritent en in de ochtend word je wakker van de loeiende koeien en de haan die kraait.

Na een stevig boeren ontbijt, eventueel compleet verzorgd in een leuke picknickmand, begint een nieuwe dag. Bij FarmCamps Mariekerke kan je Schapen Scheren met boer jan, Knutselen met echt schapenwol of Boerenpannenkoeken bakken. Bij FarmCamps Five Star in Kamperland kan je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een GPS tocht doen over de boerderij. Lukt het jullie om de code te kraken?

Voel je een midweek of weekend lang jarig met het Hooi Hooi verjaardagsfeestje van FarmCamps, een echt Bijzonder Kinderfeestje! Nu al vanaf 130 euro per nacht (o.b.v. 6 personen voor één nacht)!

Leeftijdssuggestie : 8 – 13 jaar

Ga op boerenavontuur

Boek nu op je kinderfeestje op www.farmcamps.nl en vul het aanvraagformulier in. FarmCamps zorgt dat er een verjaardagpakket met slingers, ballonnen en hoedjes klaarligt voor jullie!

[Not a valid template]

Reacties:

Laat een reactie achter