Kinderfeestje FarmCamps: Hooi Hooi logeren op de boerderij


Kinderfeestje FarmCamps: Hooi Hooi logeren bij de boer kinderfeestje bij de Boderie (Albergen, Overijssel)

Bij dit Bijzondere Kinderfeestje krijg je een feestpakket bij aankomst, steek je je handen uit de mouwen op de boerderij en kook je samen met je vrienden (misschien met een klein beetje hulp van je ouders) je eigen potje in de tent of geniet je van een heerlijke BBQ. Als jullie de zon onder zien gaan op je eigen terras proost je bij het kampvuur op jouw verjaardag. ‘s Avonds kruip je onder de wol in comfortabele bedden in een superluxe safaritent en in de ochtend word je wakker van de loeiende koeien en de haan die kraait.

Na een stevig boeren ontbijt, eventueel compleet verzorgd in een leuke picknickmand, begint een nieuwe dag. Bij FarmCamps De Boderie ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes Boderie-golfen of iets maken van hout in de timmerschuur.

Voel je een midweek of weekend lang jarig met het Hooi Hooi kinderfeestje van FarmCamps, een echt Bijzonder Kinderfeestje! Nu al vanaf 130 euro per nacht (o.b.v. 6 personen voor één nacht)!

Leeftijdssuggestie : 8 – 13 jaar

Ga op boerenavontuur

Boek nu op je verjaardagsfeestje op www.farmcamps.nl en vul het aanvraagformulier in. FarmCamps zorgt dat er een verjaardagpakket met slingers, ballonnen en hoedjes klaarligt voor jullie!

[Not a valid template]

Reacties:

Laat een reactie achter