Kant en klare kinderfeestjes: buurman & buurman-, lego-, heksenfeest


 

WELKOM BIJ JOB & JET!

Verhuur van kant en klare kinderfeestjes in Friesland

Pippi Langkous feest  /  Buurman & Buurman feest  /  Heksen feest / nieuw: Lego feest!

Heb je thuis een jarige Job of een jarige Jet, dan hoort daar natuurlijk een leuk feest bij. Bij Job & Jet kun je kant en klare kinderfeestjes huren. Feestjes die met zorg en aandacht in elkaar zijn gezet. Feestjes waarvan de kinderen na afloop zeiden: ‘Dit was het leukste feestje waar ik tot nu toe ben geweest!’

Voor mijn eigen kinderen heb ik inmiddels een paar keer een feestje in elkaar gezet. Dat was erg leuk om te doen, maar kostte ook enorm veel tijd. Een thema bepalen, spelletjes bedenken én uittesten en dan nog de zoektocht naar de juiste spullen. Er zullen veel ouders zijn die daar de tijd niet voor hebben. Vandaar dat ik mijn feestjes omgezet heb in handige draaiboeken die iedereen kan toepassen.

Als je een feestje huurt zit daar bijna alles bij in: verkleedkleren voor de jarige en alle materialen die nodig zijn voor de spelletjes en activiteiten. Het enige dat je zelf moet aanschaffen is eten & drinken en spullen die de kinderen mee naar huis mogen nemen zoals knutselwerken en eventuele kleine cadeautjes.


*PIPPI LANGKOUS FEEST

Pippi staat altijd garant voor veel plezier. Een Pippi feestje betekent dan ook veel gekke spelletjes voor binnen en buiten, ideeën voor echte Pippi hapjes en drankjes én een speurtocht naar de goudstukken van Pippi’s vader. En waar zijn die krumuleutpillen eigenlijk voor?
De jarige kan helemaal verkleed gaan als Pippi, inclusief grote schoenen!

Kosten € 45,- (exclusief € 25,- borg).


*BUURMAN & BUURMAN FEEST

Een klusfeest met de buurmannnen! Dat wordt dus behangen, metselen en timmeren. Maar ook een vogelhuisje in elkaar zetten én slopen! Of dat allemaal goed gaat…? A je to!
Voor de jarige (en zijn beste vriendje) zijn er echte Buurman & Buurman outfits!

Kosten € 45,- (exclusief € 25,- borg)


*HEKSEN FEEST

Er is een geheime heksenbijeenkomst! De heksen gaan een toverdrank brouwen, spreuken verzinnen, een pompoen uithollen, heksenspelletjes doen en een reuzenspinnenweb maken van wol. Maar zorg dat je niet in de knoop raakt!
De jarige kan verkleed als heks en ook voor de vriendinnen zijn er heksenhoeden!

Kosten € 45,- (exclusief borg € 25,-)

 
*NIEUW: LEGO FEEST

Hier wordt een echt feestje gebouwd! Alle spelletjes en activiteiten staan in het teken van Lego en ook de hapjes en drankjes zijn in stijl. Er wordt bij dit feestje heel wat gebouwd. Hoogtepunt is een echte race!
Dit feestje is inclusief alle benodigde Lego.

Kosten € 45,- (exclusief borg € 25,-)
De spullen voor het feestje moet je zelf ophalen en weer terug brengen.

Lijkt het je leuk? Wil je meer informatie? Neem dan contact op via  jobjet@hotmail.nl

www.jobjet.nl

[Not a valid template] 

Reacties:

  1. Als peuter al gek van Buurman & Buurman dit feestje met goed verzorgde (makkelijke 🙂 kist was dan ook een echte topper! Leuke kist met alles erin wat nodig was, hoefde er niets zelf aan te doen!

  2. Net nieuw het legofeest de kinderen zowel de jongens als de meisjes vonden het super. Super verjaardagskist! zeker een aanrader als je nog niet teveel geld wilt uitgeven maar wel een origineel feestje wilt geven.

  3. “Het Buurman & Buurman feestje van onze zoon die 8 werd was zeer geslaagd!! Het was een stoer feest, maar ook de twee meiden hebben zich prima vermaakt. Stoere spelletjes kunnen mooi afgewisseld worden met een rustmoment zoals het vogelhuisje in elkaar zetten of een Buurman en Buurman filmpje. Het slopen aan het eind was fantastisch, ze konden uren doorgaan. Met behulp van het draaiboek en de gehuurde spullen viel het qua voorbereiding mee.” (Wilma uit Groningen)

  4. Het Pippi-feestje voor onze dochter was een topfeest. We zijn lekker binnen gebleven en hebben daar alle spelletjes gedaan. Vooral de krumuleutpillen en het drinken uit de vissenkom waren favoriet. Volgend jaar doen we het Heksenfeest!

  5. Onze oudste zoon werd zes jaar en wilde dolgraag een Buurman & Buurmanfeest. Dan kom je al snel uit bij Job & Jet. De mannen hebben onder andere behangen, gemetseld en allerlei dingen opgemeten. Het was een groot succes. Als onze jongste zes jaar wordt doen we het nog een keer over!

  6. Wat handig dat je bij Job & Jet complete feestje kunt huren. We wilden graag een feestje thuis doen, maar hadden weinig tijd. Het draaiboek en de spullen waren heel handig. In het draaiboek stonden ook allemaal extra spelletjes en opdrachten en daarmee konden we het helemaal naar onze eigen smaak invullen. Het was heel geslaagd!

Laat een reactie achter