Hooi Hooi kinderfeestje op een FarmCamps boerderij


Hooi Hooi logeren bij de boer kinderfeestje bij FarmCamps Fleur Stables (Oudesluis, Noord-Holland)

Bij dit Bijzondere Kinderfeestje krijg je een feestpakket bij aankomst,  steek je je handen uit de mouwen op de boerderij en kook je samen met je vrienden (misschien met een klein beetje hulp van je ouders) je eigen potje in de tent of geniet je van een heerlijke BBQ. Als jullie de zon onder zien gaan op je eigen terras proost je bij het kampvuur op jouw verjaardag. ‘s Avonds kruip je onder de wol in comfortabele bedden in een superluxe safaritent en in de ochtend word je wakker van de loeiende koeien en de haan die kraait.

Na een stevig boeren ontbijt, eventueel compleet verzorgd in een leuke picknickmand, begint een nieuwe dag. Bij FarmCamps Fleur Stables kan je samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes een Ponyritje maken. Houd je meer van koken? Maak dan samen met Boer Jan heerlijke zelfgemaakte patat en appelmoes met elkaar.

Voel je (een lang weekend) een midweek of weekend lang jarig met het Hooi Hooi verjaardagsfeestje van FarmCamps, een echt Bijzonder Kinderfeestje! Nu al vanaf 130 euro per nacht (o.b.v. 6 personen voor één nacht)!

Leeftijdssuggestie : 8 – 13 jaar

Ga op boerenavontuur

Boek nu op je kinderfeestje op www.farmcamps.nl en vul het aanvraagformulier in. FarmCamps zorgt dat er een verjaardagpakket met slingers, ballonnen en hoedjes klaarligt voor jullie!

[Not a valid template]

Reacties:

 1. hoe duur is dat?

 2. Hai Fenna,

  Er zijn diverse mogelijkheden voor een kinderfeestje. Er wordt per mail contact met je opgenomen!

  Veel plezier.

  Vriendelijke groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 3. Is een kinderfeestje op de boerderij zonder overnachting ook een mogelijkheid?

 4. Hoi, is dit feestje incl overnachting nog te boeken voor dit jaar?
  Groet Mascha

 5. Dag Mascha,

  FarmCamps neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 6. Wij willen ook graag weten of jullie een kinderfeestje aanbieden zonder overnachting en wat de inhoud en kosten zouden zijn, bedankt alvast. Gr Rosanne

 7. Dag Rosanne,

  Een dag feestje bij FarmCamps is mogelijk bij een aantal FarmCamps boerderijen. D=FarmCamps zal contact met je opnemen om te bespreken op welke locaties dit mogelijk is en wat voor jullie het beste te bereiken is!

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 8. geweldig kinderfeestje gehad! De prijs viel echt mee voor wat je kreeg! De tieners hebben genoten. Het is een dikke aanrader

Laat een reactie achter