Geheim agent kinderfeestje


GEHEIM AGENT FEEST

Top secret, Spannend en sportief kinderfeestje!

Heb jij altijd al een echte geheim agent willen worden? De kinderen krijgen vooraf een geheimzinnige uitnodiging waarin wordt gevraagd of ze geheim agent zouden willen worden. Tijdens deze opleiding krijgen de kinderen een workout waarin ze gaan trainen hoe geheim agenten dat ook doen.

Burpees, opdrukken, sprinten, ze leren hoe ze boeven moeten vangen, hoe ze goed kunnen sluipen, hoe ze parachute moeten springen en nog veel meer. Als de trainer opeens wordt opgeroepen dat er boeven in de buurt zijn wordt het helemaal spannend… Aan het eind van de bootcamp krijgen de kinderen een geheime pas alleen bestemd voor echte geheim agenten. Nu kan ‘t echte werk beginnen… Gelukkig zijn de boeven al gepakt door de hoofdcommissaris en kunnen de kinderen veilig naar huis.

Duur: 1.5 uur;
Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar;
Wij komen op locatie;
Binnen of buiten;
HBO pedagogisch gediplomeerde trainers;
Incl. Gratis digitale uitnodigingen;
Incl. Filmpje en schmink;

 

[Not a valid template]

Reacties:

  1. Hoi Annet,

    Enthousiaste kinderen, maar zeker ook een heel enthousiaste docent! Iedereen bij 2piraten spreekt lovend over je en terecht. Je geeft de training op zo’n levendige, natuurlijke en goede manier! De kinderen geloven je, en vinden de workshop geweldig. Er zijn kinderen die willen ruilen van dag om mee te doen en kinderen die hun speelafspraak hebben afgezegd om mee te kunnen doen!

    Met vriendelijke groet,

    Claudia Schippers
    Locatiecoordinator 2Piraten

Laat een reactie achter