Een bijzonder en stoer freerun kinderfeestje


Munki Motion is de organisatie voor kinderfeestjes! Ben je jarig? En wil je iets anders proberen? Iets stoers, uitdagends en nieuws? Wil jij leren om salto’s, sprongen en wallflips te maken? Neem dan al je vriendjes en vriendinnetjes mee om een onvergetelijke freerun dag te ervaren, begeleid met verschillende professionele freerunners. De activiteiten zijn spannend, avontuurlijk, snel en goed voor het zelfvertrouwen.

De freerun kinderfeestjes worden georganiseerd op een sport locatie bij jullie in de buurt, waardoor pappa en mamma niet ver hoeven te rijden!

Ieder kind kan kennismaken met het echte freerun gevoel. We bieden momenteel drie verschillende arrangementen aan die op de onderstaande pagina zijn weergeven. Staat het ideale arrangement er niet tussen, neem dan contact met ons op zodat wij u een arrangement op maat kunnen bieden.

Pakket 1
* Briefing freerunning
* Workshop (ong. 1,5 uur)
* Munki Certificaat
* Drinken + gezonde snack
18 euro per kind

Pakket 2
* Briefing freerunning
* Freerun Show
* Workshop (1,5 uur)
* Munki Certificaat
* Drinken + gezonde snack
* Foto’s kinderfeestje verzorgd door Sharp Vision
25 euro per kind

Pakket 3
*Briefing freerunning
* Freerun show
* Workshop (1,5 uur)
* Munki Certificaat
* Medaille voor de jarige
* Kindermenu
* Kinderfilmpjes verzorgd door Sharp Vision
* Verassingspakket
35 euro per kind

Kijk voor filmpje, foto’s en meer informatie op de website van Munki Motion of bel 06-17744074 / 06-29503808 voor meer informatie!

[Not a valid template]

Reacties:

 1. Hallo, ik woon in Heesch, 5384, en zou graag voor 8 personen een Freek run feestje willen geven op 16 december. Hebben jullie hier mogelijkheden voor ?
  Ik hoor er graag van, groetjes Karin

 2. Dag Karin,

  Super leuk (en stoer) idee om bij MunkiMotion een kinderfeestje te vieren. Iedereen is ontzettend enthousiast over MunkiMotion dus dat wordt zeker een succes. De heren van MunkiMotion nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Met vriendelijke groet,

  Frederike Goulmy
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 3. Beste, Graag zou ik meer info willen over voor een kinderfeestje voor jongens van 10 jaar in de buurt van Amersfoort voor in januari. Ik hoor het graag. Hartelijke groet, Anita

 4. Dag Anita,

  Een super stoer feestje!! Ik heb je verzoek doorgestuurd en de eigenaar van de freerun feestjes neemt contact met je op! Heel veel plezier!

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 5. meeega ziek feest volgens mijn zoon…echt en aanrader dus. Goed georganiseerd, veilig en met name heel veel geleerd! Top gedaan

 6. Hallo,

  Op 14 april a.s. wil mijn bonuszoon graag een stoer freerunning kinderfeestje in Apeldoorn vieren. Zijn er mogelijkheden? Ik heb hier vorige week een mail over gestuurd maar nog geen antwoord mogen ontvangen. hartelijke groet, Heidi

 7. Hoe zwaar mag het kind maximaal zijn (12 jaar)

 8. Dag Jonathan,

  Ik heb je vraag doorgestuurd naar Munki Motion die de freerun feestjes organiseert, zij nemen dan contact met je op! Succes

  Met vriendelijke groeten,

  Frederike Goulmy
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 9. Ik overweeg een freerun feestje voor mijn 7 jarig zoontje, in Hoofddorp of omgeving, op vrijdagmiddag 31 maart (vanaf 15.45 u) Zijn er mogelijkheden? Graag contact via de mail!

 10. Dag Ivanka,

  Daar zijn vast mogelijkheden voor. Ik mail je verzoek door naar Munki Motion en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Met vriendelijke groeten,

  Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 11. Mijn zoon zou heel graag een free run feestje willen voor zijn 9e verjaardag.wij wonen in Utrecht. Wat zijn hiervoor de mogelijkheden?
  We zijn heel benieuwd!

  Groetjes,

  Maartje

Laat een reactie achter