Dit voetbalfeestje met KNVB trainer komt naar jou toe!


Voetballen op je verjaardag! 

Vier nu je verjaardag samen met voetbalverjaardag.nl. Wil jij eens wat anders dan naar de bioscoop of het zwembad? Sta je wel eens voor de lastige keuze hoeveel vriendjes en vriendinnetjes je mag uitnodigen? Ben jij tussen de 4 en 13 jaar en hou je van voetballen?

Dan is voetbalverjaardag.nl dé organisatie die jou de meest onvergetelijke voetbalverjaardag kan bezorgen!

Wat is een Voetbalverjaardag? Een KNVB erkende voetbaltrainer/(ex)profvoetballer geeft jou en je vriendjes en vriendinnetjes de voetbal(verjaar)dag van je leven. Op speelse wijze wordt er gedurende twee uur een echte voetbaltraining gegeven. Tijdens het eerste uur worden verschillende leuke voetbalspelletjes gespeeld; o.a. tikspelletjes, estafettes en op doel schieten. In het tweede uur worden kleine partijtjes in toernooivorm gespeeld en we sluiten af met een échte voetbalwedstrijd. Het gehele programma speelt zich af op een door u geregelde locatie zodat lange reisafstanden tot het verleden behoren.

Wil je weten uit welke voetbalverjaardag programma’s je kan kiezen?

Kijk dan op www.voetbalverjaardag.nl en kies je favoriete voetbalfeestje.

[Not a valid template]

Reacties:

 1. Hallo,

  Kunt U mij even bellen om het een en ander af te spreken?
  Mvgrt. Lucas Kreder

 2. Beste Lucas,

  Thijs van de trainer neemt contact met je op! Veel voetbalplezier.

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 3. Op 21 juni 2014 heeft Thijs Sluijter een voetbalclinic gegeven voor de 8e verjaardag van mijn zoon. Met 13 kereltjes in het Amsterdamse Bos hebben ze zich naar hartenlust uitgeleefd onder de bezielende leiding van Thijs. Het was super leuk en onwijs knap hoe Thijs 13 wildebrassen in het gareel hield en ze spelenderwijs voetballes gaf. De jongens waren helemaal onder de indruk en met een voetbaldiploma op zak met handtekening van Thijs waren ze dolgelukkig. Hij is een professional met een goed gevoel voor wat kinderen leuk vinden. Respect! Ik kan deze voetbalclinic van harte aanbevelen!

 4. Recent hebben wij een heel leuk verjaardagsfeest van onze 8 jarige zoon bij Voetbalverjaardag gevierd. Een en al voetbalplezier was het voetbalfeestje. Onze zoon en zijn vriendjes hebben ervan genoten en wij ook uiteraard om dit te aanschouwen. De begeleiding was zeer geslaagd, enthousiast op een prettige en rustige manier, professioneel en zeer positief. Ook de cadeautjes voor de jarige en de diploma’s werden goed ontvangen!
  Voetbalverjaardag is zeker een aanrader voor elk kind dat gek is van voetbal!!

 5. Toen we een voetbalfeestje wilden organiseren voor onze zoon die 9 werd, kwamen we via internet op de site van EduSports. Een training door een oud-profvoetballer, dat zou onze zoon fantastisch vinden! We vonden het best spannend om op deze manier iemand te vragen voor de uitvoering, want het feest zou dus staan of vallen met de inbreng van een vreemde. Gelukkig heeft het resultaat onze verwachtingen overtroffen! Het is een fantastische middag geworden, iedereen was enthousiast.
  We hebben een groot grasveld tegenover ons huis, dus hadden het geluk het feest dicht bij huis te kunnen vieren. (Heel handig voor de praktische zaken als water drinken en toilet.)
  Thijs had een flinke reeks oefeningen voor de jongens: ze moesten hard werken, maar hadden er stuk voor stuk plezier in. Hij kende de elf aanwezige kinderen snel bij naam en had oog voor wat ze leuk vonden. Zijn eigen enthousiasme voor de sport werkte aanstekelijk. Er waren een paar jongens op het feest die zelden voetballen, maar ook hen wist Thijs te enthousiasmeren en op een dusdanige manier te betrekken in het spel dat het niveauverschil tussen de jongens niet echt opviel.
  Er werden bij iedere oefening nieuwe groepjes gemaakt, die zo ingedeeld werden dat iedereen een keer bij de jarige in het team zat.
  Aan het eind van het feest kreeg iedereen een welverdiend voetbaldiploma en is een mooie groepsfoto gemaakt. De kinderen waren moe, maar zéér voldaan!
  Zowel van de aanwezige kinderen als later van hun ouders hebben we nog veel positieve reacties gekregen. Dit feest was voor herhaling vatbaar! Misschien ook leuk om het voetbalseizoen op de club een keer te starten of af te sluiten met een training van Thijs!

 6. Het voetbalfeestje met Thijs was een groot succes. Het was prachtig om te zien hoe alle 10 kinderen (variërend van vier tot zes) enthousiast meededen. Ook door de leuke spelvormen die we zelf nooit hadden kunnen bedenken. Van tevoren maakte we ons wel wat zorgen, niet alle jongens en meisjes waren voetballertjes, maar Thijs wist iedereen te boeien. De diploma’s hangen nu op veel muren. Ze hebben het er nu, weken later, nog over. Vooral omdat Thijs een ‘echte voetbaljongen’ was.

 7. Geven jullie ook feestjes in enschede? Wat zijn de kosten en hoe kan ik boeken?
  Mvg Martijn

 8. Beste Martijn,

  Voetbalverjaardag.nl komt eigenlijk door heel Nederland. Thijs is de eigenaar van Voetbalverjaardag.nl en hij zal zsm per mail contact met je opnenem om de mogelijkheden te bespreken.

  Met vriendelijke groet,

  Frederike Goulmy
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 9. Onze zoon Pepijn heeft vandaag via deze organisatie, volgens eigen zeggen , zijn leukste kinderfeest ooit gehad!
  Het contact verliep vooraf erg goed en het was heel fijn dat we zelf een locatie in de buurt konden kiezen. Keurig op tijd kwam trainer Robin de 14 kinderen een hele leuke middag bezorgen. Het gezelschap bestond uit zowel jongens en meisjes die Door Robin op een hele leuke en zeer kindvriendelijke manier de kinderen een spel training heeft gegeven met als afsluiting een toernooi met voor de winnaar een mooie medaille!

  We hadden ervoor gekozen dat onze zoon nog een bal als kado kreeg. Dit was een mooie trainingbal om thuis oefeningen te doen! En tevens een leuk aandenken!

  Als afsluiting kregen de kinderen nog een diploma met hun naam! !

  Onze zoon Pepijn wilt volgende jaar weer zo feestje!!!
  Robin bedankt! !!

 10. Ik wil graag ook zo’n feest organiseren in april. Helaas is de website niet te benaderen. Kunt u contact met mij opnemen?

 11. Beste Sandra,

  Thijs is de eigenaar van Voetbalverjaardag.nl en hij geeft echt de allerleukste voetbalfeestjes. Ik stuur je vraag naar hem door en dan neemt hij zsm contact met je op!

  groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 12. Mijn zoontje wordt in juni 9 en helemaal gek op voetbal .. Het lijkt mij geweldig om zo ‘n voetbalfeestje. Graag contact .

 13. Mijn zoontje wordt in juni 9 en helemaal gek op voetbal .. Het lijkt mij geweldig om zo ‘n voetbalfeestje. Graag contact .

 14. Op 18 april (2015) heeft onze zoon zijn negende verjaardag gevierd met een voetbalfeestje voor twaalf vriendjes in het Vondelpark. Het was de leukste verjaardag die ze in tijden hebben gehad!
  We zoeken ieder jaar iets sportiefs: muurklimmen, capoeira, ponyrijden, vlotten bouwen, etc. Maar wat deze gastjes het liefste doen is voetballen. En waar ze het allerliefst over leren en beter in willen worden is voetballen. Dus konden we ze eigenlijk niets mooier geven dan een ECHTE training. Het was heerlijk weer, best warm. En Robin heeft ze flink aan het werk gezet. 😉
  Dat was geweldig. Ze hebben van alles geleerd en geoefend. Daarna speelden ze een wedstrijd. Zaterdagochend had het merendeel al een wedstrijd met het team erop zitten. En de training van Robin was best intensief. Toch hebben ze na het feestje nog lang door gevoetbald en alle trucjes geoefend. Wij vonden het geweldig en zullen volgend jaar zeker weer een voetbalfeestje overwegen.
  Dank voor de mooie dag!
  Stephanie, Amsterdam

 15. Ik ben geïnteresseerd in een voetbalfeestje op woensdag 24 juni voor mijn zoon die 7 jaar wordt. Omgeving Den Haag Zuid/Rijswijk. Ik krijg uw website niet geopend. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden op die datum en de kosten voor ongeveer 10 kinderen.
  Vast dank.
  Mvg,
  Silvia

 16. Beste Sylvia,

  Het leukste voetbalfeestje ooit! Goede keus, je krijgt een mail met alle informatie!

  groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 17. Hallo,

  Ik zou graag willen weten of de trainer nog beschikbaar is voor a.s. zaterdag in Rotterdam en wat de prijs is ?

  Het is voor 8 kinderen.

  Mvg Toni

 18. Dag Toni,

  Bedankt voor je mail. Zaterdag is best kort dag, het is een heel erg populair kinderfeestje. Ik heb je verzoek natuurlijk wel doorgestuurd naar Thijs. Hij zal je zsm per mail beantwoorden of er nog plek is!

  groet frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 19. Dag,

  Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn voor woensdagmiddag 25 mei in Amsterdam Oost/Watergraafsmeer?

  Groet, Marieke

 20. Dag Marieke,

  Je wordt benaderd met alle informatie! Een hele fijne voetbalverjaardag!

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 21. Hallo,

  Ik zou graag willen weten of het mogelijk is op woensdagmiddag 25 mei 2016 in Berkel en Rodenrijs of In de omgeving.

  Mvg Talat

 22. Hallo,

  Ik ben helemaal enthousiast geworden van al deze berichten! Mijn zoons van 5 en 7 zijn binnenkort jarig. Ik ben benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn om een gezamenlijke voetbalverjaardag te organiseren.

  Alvast bedankt voor je reactie.

  Groeten,
  Lian

 23. Dag Lian,

  Leuk dat je zo enthousiast bent! De trainers nemen contact met je op! Veel voetbalplezier!

  Groet Frederike

 24. Meer info over Verjaardagsfeestje

 25. Dag Francisca,

  De informatie wordt je per mail gestuurd!

  Gr. Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 26. Dag Francisca,

  Je krijgt alle informatie per mail toegestuurd!

  Groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 27. Mijn zoon wil graag een voetbalfeestje geven in alkmaar. Kan dat? Hij is 20 dec jarig, dus omstreeks die datum!

 28. Dag Caroline,

  Leuk idee. Ik heb je verzoek naar Yhijs doorgestuurd, hij organiseert de voetbalfeestjes en neemt contact met je op!

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 29. Wat zijn de kosten?
  Ons mannetje wordt 6 maar zit nog niet op voetbal. Wel voetbalt hij veel in de tuin.

 30. Hoi,
  Mijn zoontje wordt bijna 9 en is gek van voetbal, net als veel van zijn vriendjes. We wonen in Leeuwarden. Ik ben erg benieuwd naar de kosten en mogelijkheden. Zou u mij daar meer informatie over kunnen sturen?
  Met vriendelijke groet,
  Remco

 31. Hallo,

  Onze zoon word in feb 9 en is helemaal gek op voetbal. Zit zelf ook op voetbal alleen dan wel in een gteam!
  Kunnen jullie ook zulke feestjes geven aan kinderen met een beperking? Onze zoon kan bv wel goed voetballen maar is snel moe ook zijn er in zijn klas een paar die wat slecht ter been zijn, maar ik weet zeker dat ze dit geweldig zouden vinden.
  Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Laat een reactie achter