Kids & Cake voor themafeestjes en feestjes voor zoetekauwen


Kids & Cake; partijtjes met een thema & feestjes voor zoetekauwen

Wilt u ook zo graag het leukste, gezelligste en origineelste partijtje voor uw kind, maar heeft u geen idee hoe u dat zelf moet organiseren of waar u de tijd vandaan moet halen? Dan bent u bij Kids & Cake aan het juiste adres!

Kids & Cake biedt volledig georganiseerde thematische kinderfeestjes bij u in en om het huis of op een locatie van uw keuze. Van Piratenfeest tot Glamourparty en van Survivalparty tot Prinsessenfeest, eigenlijk is alles mogelijk! U kunt ondertussen lekker genieten en leuke foto’s maken, Kids & Cake doet de rest!

Kinderfeestjes 

Wij bieden een vast aantal thematische kinderfeestjes, met onder andere:

Een Elmerfeestje voor de allerkleinsten, een Piraten-, Prinsessen-, of Ridderfeest voor de net iets grotere kinderen en een Glamour-, Survival-, of Discoparty voor (bijna) alle leeftijden! En dan zijn er nog de feestjes voor zoetekauwen! Een Cupcakeparty, Minitaartparty, of Miniboltaartparty… en sinds kort zelfs een echte Highteaparty!

Heeft u zelf een goed idee? Laat het weten, dan gaan we kijken wat voor moois we daarvan kunnen maken! Alle feestjes van Kids & Cake zijn ook uitermate geschikt als activiteit voor bijvoorbeeld een BSO, kinderopvang, bedrijfsevenement met kinderen enz….

Taarten & (cup)cakes

Naast kinderfeestjes kunt u bij Kids & Cake terecht voor de heerlijkste taarten, de luchtigste cupcakes en de mooiste decoraties! Opgeleid door een oude banketbakker en patissier, zijn de taarten gegarandeerd lekker en qua design is vrijwel alles mogelijk!

Niet alleen lekker voor verjaardagen, maar bijvoorbeeld ook voor babyshower cupcakes, gender reavealtaarten, bruidstaarten, petit fours voor bedrijfsevenementen, traktaties in de klas en andere gelegenheden bent u bij Kids & Cake aan het juiste adres!

Schminken, workshops en meer…

Regelmatig geeft Kids & Cake leuke workshops waar u uw kinderen voor op kunt geven. Een cupcake- of taartenworkshop, of een leuke knutselactiviteiten, er is van alles. Ook leuk… Soms bieden wij ouder/kindworkshops, dat is gezellig samen aan de slag, altijd leuk!

Heeft u een bedrijfsfeest, evenement, braderie, winkelopening of iets anders waar u wat leuks wilt organiseren voor de kinderen? Dat is mooi! Wij komen schminken, knutselen of bieden bijvoorbeeld een variant op één van onze kinderfeestjes!

Babyshowers & kraamfeesten

Om het plaatje compleet te maken biedt Kids & Cake volledig georganiseerde babyshowers en kraamfeesten bij u aan huis. Een middag vol leuke spellen/activiteiten of alleen voor de bediening en organisatie? Dat wordt gegarandeerd een gezellig feest waarbij iedereen met volle teugen kan genieten!

Kijk voor vragen en meer informatie op www.kidsencake.nl of mail naar nadeche@kidsencake.nl

[Not a valid template]

Graag tot ziens!

Reacties:

  1. Genoten! Dank!

  2. Super leuk kinderfeestje gehad. We hebben cupcakes gebakken. NAdeche deed het super enthousiast en de creaties zijn echt heel mooi geworden!

  3. Wij hebben minitaartjes gemaakt voor het kinderfeestje van mijn dochtertje. Het was ontzettend gezellig en lekker natuurlijk! Echt zeker een aanrader om te doen voor een feestje!

Laat een reactie achter