Creatieve kinderfeestjes met een knipoog


De allerleukste creatieve kinderfeestjes

Vilten is een heel oude techniek. Bij deze leuke creatieve kinderfeestjes gaan we vilten met een knipoog… Je legt lontwol in verschillende kleuren op elkaar,

doet er water en olijfoliezeep bij en door zachtjes wrijven wordt het een geheel.

Het uitzoeken van de wol is een feest, het voelen van de wol is zacht, de kleuren zijn heel mooi en het is fantastisch om iets nieuws te creëren. Zo kun je gekleurde bolletjes, armbandjes en mini tasjes maken.

 

Verjaardagspartijtje Engelse drop ketting/armband vilten

We maken een lange slang van vilt in allerlei kleuren. Als we stevig vilt hebben ontwerpen we ook nog een ketting. Elk kind gaat met zijn eigen sieraad naar huis. Ben je gek op engelse drop, dan maak je de mooiste en lekkerste engelse drop armband of ketting die er bestaat!

Gek op creatieve kinderfeestjes maar wil je liever iets anders doen dan vilten? Helemaal geen probleem we kunnen op je verjaardagfeestje namelijk ook decopatchen, papier maken, een hoed versieren, knuffels maken en nog veel meer…..

Ook zin in zo’n leuk verjaardagspartijtje?

Door wie: Martine Lemmens (ontwerpt zelf sjaals en hoeden van vilt)

Informatie: info@martinelemmens.nl of 0641620670

Waar: Bij jou thuis

Prijs: 12,50 euro per kind (exclusief reiskosten)

[Not a valid template]

Reacties:

  1. Mijn creatieve dochter heeft een super leuk viltfeestje gehad met haar vriendinnen! Allemaal met een prachtige armband naar huis!

  2. heb je creatieve kinderen dan ben je bij Martine aan het goede adres! Enthousiaste begeleiding, was echt leuk om te doen volgens de kinderen.

Laat een reactie achter