BlijVrij voor de leukste creatieve kinderfeestjes


Kinderfeestjes waar je blij van wordt!

BlijVrij verzorgt de leukste creatieve kinderfeestje en workshops in Noord-Holland. In ons gezellige en vrolijk ingerichte atelier in Abbekerk ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker creatief aan de slag. Wat dacht je van super trendy zomerse armband of toch liever een lekker zoet Hans en Grietje koekhuisje maken, je eigen Ibiza tas pimpen of een prachtige lichtslinger van kleurrijke origami tulpjes maken voor je slaapkamer? Of misschien tover jij liever je eigen canvasdoek met verf, glitters, pompons om tot een echt pronkstuk voor aan de muur? Vind je knutselen wel leuk maar nog wat moeilijk? Geen probleem, wij helpen jou graag! Alle kinderen gaan naar huis met een prachtig eigengemaakt creatie die door ons mooi wordt ingepakt!
Heb je altijd al een elfje willen zijn? Dan is ons elfenfeestje echt iets voor jou! Een sprookjesachtig feest met schattige elfjes, prachtige jurkjes, muziek, bloemetjes, vlinders, glitters, toverstafjes en allerlei lekkere hartige en zoete hapjes!

Een kleine greep uit de kinderfeestjes van BlijVrij. En als je onze website bekijkt met alle mogelijkheden dan begrijp je waarom BlijVrij zorgt voor blije gezichten! Want……….. ? “De beste zon is een blij gezicht!”

Onze feestjes duren ongeveer 2 tot 2,5 uur. We starten het feestje met limonade uit de limonadefontein of –tap en wat lekkers. Eventueel kunnen dan de cadeautjes voor de jarige worden uitgepakt! En dan gaan we na een korte uitleg lekker aan de slag. Tussendoor nemen wij even een pauze met limonade en verse popcorn. De grootte van de groep is vanaf 6 tot maximaal 10 kinderen. De adviesleeftijd varieert per feestje maar er zijn feestje voor kinderen vanaf 5 tot ongeveer 12 jaar. De kinderfeestjes bij BlijVrij zijn allemaal inclusief materiaal. En uiteraard hebben wij ook voor de jarige een klein cadeautje!

BlijVrij organiseert al deze leuke creatieve kinderfeestjes in ons gezellige atelier of indien gewenst op een door jouw gekozen locatie:

De Kapschuur
Kreil 30
1768 BT BARSINGERHORN

Ben in Broek
Oosterstraat 79
1654 JN BENNINGBROEK.

Kijk voor alle mogelijkheden en het reserveren van een feestje of workshop onze website!

Oja…bij BlijVrij kun je ook workshops volgen (ook samen met je ouders!)

[Not a valid template]

Reacties:

  1. Enorme keuze uit ontzettend leuke hippe creatieve kinderfeestjes. Onze dochter koos voor het Elfenfeestje, het was super georganiseerd. Volgend jaarwil ze armbanden maken met haar vriendinnen! Bedankt voor de goede zorgen.

  2. Namens mijn kleindochter wil ik je bedanken voor het goed georganiseerde kinderfeestje. Ze zijn heerlijk creatief bezig geweest

Laat een reactie achter