Een echt circusfeestje van Circus Movimento


Circus Movimento organiseert actieve en leerzame circuskinderfeestjes vanaf 6 jaar met tal van leuke circusmaterialen voor verschillende prijzen. Van leuke jongleerworkshops tot complete circusfeestjes met pistekleed, eenwielers, een strak koord, grote circusbal enz.

Op onze website ziet u een uitgebreide specificatie van wat er in de pakketten zit. De circusfeestjes zijn inclusief begeleiding van een gecertificeerd circusdocente, inclusief huur van circusmaterialen en verzekering.

Vijf dagen per week (behalve woensdag en vrijdag) staan we voor u klaar om uw feest in te vullen, je hoeft je daarbij geen zorgen te maken of je gasten zich gaan vervelen, zij zullen zich uitstekend vermaken. Bij Circus Movimento kunje kiezen uit 3 verschillende soorten kinderfeestjes.

Dit circusfeestje wordt binnen gevierd bij kou en/of regen, je kunt dit dus ook vaak op een grasveld in de omgeving, stukje park, parkeerterrein of achtertuin organiseren. Naast de drie circusworkshops kunnen we ook speciaal voor de bezoekers van Bijzonder Kinderfeestje een bijzondere workshop flowersticks maken organiseren, gevolgd door oefenen met je eigen gemaakte flowerstick. Per flowerstick kost dit 10 euro materiaalkosten naast de basisprijs voor zo’n workshop van 150 euro, op basis van minimale deelname van 8 deelnemers.

Wil je echt een hele leuke kinderverjaardag waar de kinderen volgend jaar nog over praten, reserveer dan een workshop bij Circus Movimento.

Je kunt ons een mail sturen circusmovimento@gmail.com en bel je 06-51462953 dan krijg je een echte circusartiest aan de telefoon die je verder kan helpen!

[Not a valid template]

Reacties:

  1. Een geweldig kinderfeestje om echt nooit meer te vergeten. De kinderen uit de klas hebben het er nog over. Dit feestje was een echt circusfeestje met alles erop en eraan! Zeker een aanrader!

  2. Enthousiaste organisatie van een echte circusartiest. Keus uit 3 feestjes voor een prima prijs kwaliteit verhouding. Alle kids deden leuk mee en ze waren echt allemaal enthousiast. Nu 3 weken later proberen ze de kunstjes nog in de woonkamer 🙂

    Groet Isabel

  3. circusfeestje van mijn nichtje van 8 was geweldig goed georganiseerd. Professioneel aangepakt en alle kids die er waren hebben het er na een paar weken nog steeds over. Enorm leuk!

Laat een reactie achter