Bubbelvoetbal, graffiti, escaperoom…de leukste kinderfeestjes in Amsterdam


De coolste kinderfeestjes van Amsterdam vind je bij ons!

Het leukste idee voor uw kinderfeestje is wel het Bubbelvoetbal kinderfeestje in Amsterdam. Dit is nu ook mogelijk in Amsterdam West bij BubbelVoetbalAmsterdam.nl. Na een korte briefing worden de teams ingedeeld. De teamindeling mag u zelf van te voren aanleveren of wij kunnen deze maken. Het spelen van Bubbel Voetbal is vrij intensief. Wij spelen daarom meestal kleine partijtjes in een toernooivorm. Het maken van minimaal 3 teams is daarom standaard. Bubbelvoetbal is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Verschillende combinaties
We bieden verschillende combinaties met andere activiteiten zoals het Lasergamen kinderfeestje, Archery Tag kinderfeestje, Escape Room kinderfeestje en het Graffiti kinderfeestje. Alle prijzen zijn inclusief btw., instructie, begeleiding en natuurlijk de materialen. U wordt ontvangen door een van onze medewerkers en hij of zij zal u het gehele verblijf begeleiden.

Bubbel Voetbal 6 – 10 kinderen €199,90
direct boeken 6-10 kinderen
elke extra kind € 18,50 incl. 21% btw.
direct boeken 11-50 kinderen
Duur: 75 minuten
onbeperkt limonade €1,- pk.
zakje chips €1,- pk.

Offerte op maat
Het Bubbel Voetbal kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u het Bubbel Voetbal kinderfeestje willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Lasergamen ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten. Wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier op onze site www.kunstgrasevents.nl.

[Not a valid template]

Reacties:

Laat een reactie achter