Rollen, botsen, voetballen in je eigen Bubbelbal


BubbelBal Kinderfeestje

“Dit is echt het mooiste kinderfeestje ooit”
“Ik ga dit ook met mijn kinderfeestje doen”
“Bubbelbal is het allerleukste wat ik ooit heb gedaan!!”
“Kan ik dit ook doen als sport?”

Dit zijn reacties van kinderen tijdens hun feestjes.

Maar wat is BubbelBal nu eigenlijk?
Het is een hilarische activiteit voor zowel jong als oud. Kinderen kunnen met de BubbelBallen, rollen, botsen en voetballen. Dit geeft plezier en vele lachwekkende momenten.
De perfecte combinatie van sport, spel en heel veel plezier!!

Als de kinderen omver geduwd worden zullen ze altijd een zachte landing maken aangezien ze in de BubbelBal zitten.

Wij van BubbelBal zullen tijdens de activiteit altijd aanwezig zijn en diverse spelvormen aanbieden. Naast Bubbelbal bieden we nog meer feestjes aan, alle feestjes zijn met elkaar te combineren zo maken we er samen een uniek feestje van!

Het Apenkooi-feestje
Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun je klimmen en klauteren over een speciaal parcours waar je niet met je voeten de grond mag raken!!
Durf jij dit aan??

Archery Attack
De variant op paintball maar dan met pijl en boog! In teams strijd je tegen elkaar om zoveel mogelijk punten te scoren! Schiet jij de ander af of wordt je zelf geschoten?
Houdt jij van spanning en ben je 11 jaar of ouder, dan is dit echt iets voor jou?

Trefbal-feestje
Op school is één van de leukste spellen: Trefbal !! Hoe leuk is het om dit op je eigen feestje te spelen met je vriendjes en vriendinnetjes?
Rennen, vliegen door de zaal in allerlei vormen incl. begeleiding door een bevoegd gymdocent!

Je hoeft niet te reizen want wij komen naar jou!! BubbelBal kan op vrijwel iedere locatie plaatsvinden, in een sporthal of op een sportveld bij jou in de buurt. In de provincie Zuid-Holland kun je je feestje vieren bij Topsportcentrum Rotterdam (Rotterdam), Sporthal de Buitenhof (Delft), Sporthal De Zebra (Gouda) en Sporthal Zuidhaghe (Den-Haag). Nieuwsgierig? Neem dan snel contact op via info@bubbelbal.nl en vraag naar de vele mogelijkheden.

Kijk voor foto’s en video’s op www.bubbelbal.nl of op Youtube/Instagram/Facebook.

[Not a valid template]

Reacties:

  1. Goede avond,

    Ik zou graag informatie willen over het trefbalfeestje in Gouda. Hoeveel moeten kunnen er mee doen, wat is het minimum? Hoe lang duurt het feest, hoe ziet het er uit, wat zijn de kosten, welke dagen, welke tijden etc? Mvg

  2. Beste Tamara,

    Ik heb je mail doorgestuurd naar Bubbelbal. Zij zullen al je vragen beantwoorden. In ieder geval heel veel Bubbelbalplezier!

    Groeten Frederike
    https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

Laat een reactie achter