Rollen, botsen, voetballen in je eigen Bubbelbal


BubbelBal Kinderfeestje

“Dit is echt het mooiste kinderfeestje ooit”
“Ik ga dit ook met mijn kinderfeestje doen”
“Dit is het allerleukste wat ik ooit heb gedaan!!”
“Kan ik dit ook doen als sport?”

Dit zijn reacties van kinderen tijdens hun feestjes.

Maar wat is BubbelBal nu eigenlijk?
BubbelBal is een hilarische activiteit voor zowel jong als oud. Kinderen kunnen met de BubbelBallen, rollen, botsen en voetballen. Dit geeft plezier en vele lachwekkende momenten.
De perfecte combinatie van sport, spel en heel veel plezier!!

Als de kinderen omver geduwd worden zullen ze altijd een zachte landing maken aangezien ze in de BubbelBal zitten.

Wij van BubbelBal zullen tijdens de activiteit altijd aanwezig zijn en diverse spelvormen aanbieden. Naast Bubbelbal bieden we nog meer feestjes aan, alle feestjes zijn met elkaar te combineren zo maken we er samen een uniek feestje van!

Het Apenkooi-feestje
Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun je klimmen en klauteren over een speciaal parcours waar je niet met je voeten de grond mag raken!!
Durf jij dit aan??

Archery Attack

De variant op paintball maar dan met pijl en boog! In teams strijd je tegen elkaar om zoveel mogelijk punten te scoren! Schiet jij de ander af of wordt je zelf geschoten?
Houdt jij van spanning en ben je 11 jaar of ouder, dan is dit echt iets voor jou?

Trefbal-feestje
Op school is één van de leukste spellen: Trefbal !! Hoe leuk is het om dit op je eigen feestje te spelen met je vriendjes en vriendinnetjes?
Rennen, vliegen door de zaal in allerlei vormen incl. begeleiding door een bevoegd gymdocent!

Je hoeft niet te reizen voor BubbelBal want wij komen naar jou!! BubbelBal kan op vrijwel iedere locatie plaatsvinden, in een sporthal of op een sportveld bij jou in de buurt. In de provincie Drenthe kun je je feestje vieren bij Sporthal De Eendracht (Nijeveen), Sporthal Esdal (Emmen), Sporthal Bargeres (Emmen), Sporthal Angelslo (Emmen), Sporthal Emmerhout (Emmen), Gymzaal Prinses Marijkestraat (Meppel), Trainingshal Ezinge (Meppel), Gymzaal Oosterboer (Meppel), Zaal het Erf (Meppel), Sporthal De Temp (Assen).

Nieuwsgierig? Neem dan snel contact op via info@bubbelbal.nl en vraag naar de vele mogelijkheden.

Kijk voor foto’s en video’s op www.bubbelbal.nl of op Youtube/Instagram/Facebook.

[Not a valid template]

Reacties:

 1. Goedemorgen, wij zijn iets aan het bedenken voor het feestje van mijn dochter, die 11 wordt. Ik ben benieuwd wat een feestje met bubbelballen kost voor ongeveer 8 – 10 kinderen in Meppel. Ik hoor het graag. Alvast bedankt.
  Groeten linda jonker

 2. Beste Linda,

  Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het een geweldig en echt hilarisch kinderfeestje is! Ik heb je mail doorgestuurd naar Mart en Koen, de eigenaren van Bubbelbal en zij zullen contact met je opnemen.

  groet Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 3. Goedenavond, wij zijn iets aan het bedenken voor de verjaardag van onze zoon die 9 jaar wordt en zijn benieuwd wat een feestje met bubbelballen kost voor ongeveer 10 kinderen in Annen?
  Alvast bedankt.
  Groet,
  Ineke

 4. Dag Ineke,

  De eigenaren van Bubbelbal nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

  Groeten Frederike
  https://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 5. Hallo,

  Mijn zoon 8 jaar wil graag een bubble ball kinderfeestje organiseren, wat zijn de mogelijkheden in Meppel en wat zijn de kosten? Is het te combineren met een apekooi achtig iets. Moet ik dan een gymzaal huren oid?

  Kunt u mij hierover informeren?

  Met vriendelijke groeten,

  Astrid Guichelaar

Laat een reactie achter