Cool! Een ski, snowboard of rodelfeestje


Snowlimits Wintersport Feestjes

Ben je sportief en heb je zin in een ski feestje, rodel feestje of snowboard feestje dan kom je naar Snowlimits.

–          Ervaring niet noodzakelijk!

–          Vanaf 6 jaar

–          Afsluitend patat en limonade

 

Skiën/ ski feestje

Altijd al willen skiën en les willen krijgen van een skileraar? Op de rolbaan is dit mogelijk met je vriendjes en vriendinnetjes. Met gebruik van de schoenen en ski’s van de skischool krijgen de kinderen les. Je zal versteld staan hoe snel kinderen leren.

 

Snowboard/snowboard feestje

De basis van het snowboarden leren met daarbij een aantal vette tricks? Er is keuze om te freestylen of de beginselen te leren. Met het materiaal van Snowlimits en onder begeleiding van een snowboard leraar krijgen de kids een uur les.

 

Rodelen/rodel feestje

Op de Funslope met een schotel naar beneden ruizen is geweldig! Je helemaal uitleven over de hobbelbaan en verschillende schansjes! Doordat de baan vochtig gemaakt wordt zal de baan sneller en sneller worden. Wie durft er met snelheid over de schansjes naar beneden te knallen? Beleef een uitzinnig feestje.

Natuurlijk hebben wij ook een kinder skischool waar je helemaal wordt klaargestoomd voor een geweldige wintersport vakantie.

 

Meer informatie en tarieven zijn te vinden op de website: www.snowlimits.nl/kinderfeestje

[Not a valid template]

Reacties:

  1. Wij hebben recent een verjaardagsfeest bij Snowlimits gevierd voor onze zoon van 10 jaar. De jongens zijn eerst een uur gaan skiën. Daarna rodelen en patat met ranja. De jongens vonden het geweldig! Als ouder wordt je in ieder geval volledig ontzorgt.

  2. Lekker sportief! Weer eens wat anders dan naar de film of zwemmen 🙂

  3. skifeestje was echt super leuk! Veel persoonlijke aandacht. Terwijl er wel niveauversschil was tussen de kinderen waren ze toch allemaal enthousiast en weer een ervaring rijker.

Laat een reactie achter