Sieraden maken, manicure, make-up en High Tea


Sieraden maken, Manicure & Nagelstyling, Verzorging & Make-up en High Tea

Je wil wat leuks doen voor je verjaardag of andere gelegenheid, dan ben je bij ThreeDesign aan het goede adres. Wat kun je bij ons allemaal doen:

 

Sieraden maken: een ketting, armband, oorbellen, sleutelhanger of een hanger voor mobiele telefoon of DS.

Laat je fantasie de vrije loop en maak een sieraad dat bij je past.

Maak een keuze uit onze grote collectie kralen en bedels. Er zijn kralen voor de kleintjes en een selectie uit de volwassenen kralen voor de oudere kinderen en tieners. Natuurlijk zijn er voorbeelden van sieraden die je zou kunnen maken.

Iedere deelnemer krijgt de beschikking over  een rijgbord en een tangenset. Je maakt je ontwerp op het rijgbord en als je tevreden bent dan ga je je ontwerp rijgen. Na het rijgen wordt het sieraad voorzien van ringetjes en een sluiting.

Wat je zelf kan mag je zelf doen, maar ben je nog niet zo handig met gereedschap dan doen wij het voor je. We zorgen er altijd voor dat je met een mooi sieraad naar huis gaat!

Uit welke arrangementen kun je kiezen?

 • 2 sieraden maken: € 12,50 p.p. Je maakt 1 ketting en een keuze uit een armband, oorbellen, sleutelhanger of een hanger voor de mobiele telefoon of DS.)
 • 3 sieraden maken: € 15,00 p.p. Je maakt 1 ketting, 1 armband en een keuze uit oorbellen, sleutelhanger of een hanger voor de mobiele telefoon of DS.)
 • Zeepketting maken: € 12,50 p.p In anderhalf uur maak je een heerlijk geurende en decoratieve zeepketting. Daarvoor worden 3 of 4 stukjes zeep gebruikt die versierd worden met kralen, schelpjes, bedels en lint.
 • Armbandjes maken – € 15,00 p.p. in ongeveer 1,5 tot 2 uur tijd maak je leuke en hippe armbandjes: twee barong barong armbandjes, drie BFF (Best Friends Forever) armbandjes, twee paracord armbanden of een memory wire armband (ook als tienerfeestje geschikt).
 • Enkelbandjes maken – € 15,00 p.p. in ongeveer 1,5 – 2 uur tijd maak je 3 trendy enkelbandjes of twee enkelbandjes en een paar oorbellen of een enkelbandje, een armbandje en een paar oorbellen (ook als tienerfeestje geschikt).

Tienerfeestje wrap- of wikkelarmband maken.

De jarige leert samen met zijn/haar vrienden en vriendinnen een wraparmband of wikkelarmband maken. Ze kiezen eerst 3 veters in de gewenste kleur en vlechten deze als armband op de gewenste polsmaat. De armband wordt ongeveer 3 keer om de pols gewikkeld. Daarna gaan de deelnemers zelf de veterklemmetjes en de sluiting bevestigen. In vervolg gaan ze bedels uitzoeken (max. 10 bedels per armband) om de armband te versieren. Deze worden met ringetjes apart aan de gevlochten armband bevestigd.

De kosten zijn € 15 per persoon inclusief alle gebruikte materialen.

 

Kinderfeestje manicure & nagelstyling is bedoeld voor meiden vanaf 8 jaar die het leuk vinden om lekker te tutten .

Iedereen krijgt dan een eigen nagelwieltje waar 18 tot 20 blanco of witte kunstnagels op zitten. Daarop kunnen de kinderen oefenen met lakken en versieren. Tijdens het kinderfeestje manicure & nagelstyling is een ervaren begeleidster aanwezig voor uitleg en hulp met de creaties. Als iedereen geoefend heeft, zijn de eigen nagels aan de beurt. De meiden mogen hun eigen nagels of de nagels van hun vriendin lakken en versieren. Wij beginnen met een laagje base coat, daarna volgt nagellak en nagelversiering, en tenslotte worden de nagels afgewerkt met een top coat. Er worden GEEN kunstnagels aangebracht. Na afloop gebruiken wij nog een heerlijke handcreme.

Wij hebben verschillende nagellakken waar de kinderen uit mogen kiezen (transparant, kleur, glitter etc.). Na afloop van het feest krijgen de kinderen een diploma en mogen ze als aandenken hun eigen lakwieltje mee naar huis nemen.

Prijs voor een kinderfeestje manicure & nagelstyling: € 15,00 per kind inclusief alle materialen.

Na afloop van het feest mogen ze als aandenken hun eigen lakwieltje mee naar huis nemen en krijgen ze nog een aandenken aan de workshop

 

Kinderfeestje huidverzorging & make-up vanaf 8 jaar.

Iedereen krijgt de beschikking over een eigen spiegel, washandje/handdoek en een haarband. We beginnen  eerst met het reinigen van de huid. Daarna brengen de meiden een gezichtsmasker bij zich zelf aan. Nadat het masker ingetrokken is en weer verwijderd mogen de kinderen nog een lekkere crème aanbrengen op hun gezicht.

Als de meiden klaar zijn en hun huid helemaal schoon is, gaan wij verder met de make-up. Er zijn verschillende soorten make-up aanwezig zoals oogschaduw, oogpotloden, mascara, foundation, lipglosses, lippenstiften, poeder en blush en make-up producten met glitters.

Het is afhankelijk van de leeftijd van de kinderen wat ze precies willen doen. Aangepast aan de leeftijd krijgt elke feestganger een schoonheidsbehandeling op maat. Als de make-up klaar is worden de handen nog lekker verzorgd met een heerlijke handcreme.

Nadat iedereen mooi opgemaakt is, mag een foto van de jarige beauty en haar vriendinnen niet ontbreken. Ze mogen daarvoor ook hoedjes, sjaals en sieraden gebruiken om zich op te tutten. De foto’s zullen wij per email naar de ouders van de jarige sturen.

Na afloop krijgen de kinderen een diploma en een aandenken aan de workshop die ze mee naar huis mogen nemen. Prijs voor een kinderfeestje make-up: € 12,50 per kind inclusief alle producten.

 

High Tea party: De tafel wordt gezellig gedekt met mooi servies en met een Engelse etagère en de kinderen mogen zich als echte dames verkleden en optutten met een hoedje, sjaaltje, sieraden en  make-up zoals lippenstift en oogschaduw! De kleding mogen ze zelf meenemen, de accessoires krijgen ze van ons.

Bij de kinder High Tea serveren wij o.a.: feestelijke cup cakes/muffins, bonbons, mellow cakjes, mini saucijzenbroodjes, verschillende soorten sandwiches,fruit etc. onbeperkt thee en limonade en drinken voor eventuele begeleiders.

Het assortiment kan per keer enigszins afwijken. De High Tea party kost € 15,00 p.p en kan ook gegeven worden in combinatie  met het maken van sieraden, manicure & nagelstyling of Huidverzorging & make-up.

 

Pannenkoekenfeest  vanaf  € 18,00 waarbij je eerst overheerlijke pannenkoeken gaat eten en daarna een workshop gaat doen (maken van sieraden, een zeepketting of make-up en nagelstyling).

 

NIEUWE KINDERFEESTJES VANAF NOVEMBER 2016

Kinder Beauty-feestje:
Dit is een combinatie van het kinderfeestje huidverzorging & make-up en wij gaan daarna ook nog de nagels lakken.
Wij hebben meer dan 200 verschillende nagellakken waar de kinderen uit mogen kiezen (transparant, kleur, glitter, craquele etc.)
Nadat iedereen mooi opgemaakt is en de nagels gelakt zijn, mag een foto van de jarige beauty en haar vriendinnen niet ontbreken. Ze mogen daarvoor ook hoedjes, sjaals en sieraden gebruiken om zich op te tutten. De foto’s zullen wij per email naar de ouders van de jarige sturen.

Na afloop krijgen de kinderen een aandenken aan de workshop die ze mee naar huis mogen nemen. Prijs voor een Kinder Beauty-feestje: € 25,00 per kind inclusief alle producten

Kinderfeestje make-up & nagels lakken en versieren:
Iedereen krijgt de beschikking over een eigen spiegel en een haarband. Wij beginnen eerst met het reinigen van de huid. Daarna brengen wij bij de meiden een lekkere dagcrème aan en gaan wij verder met de make-up. Er wijn verschillende soorten make-up aanwezig zoals oogschaduw, oogpotloden, mascara, foundation/BB-creme, lipglosses, lippenstiften, poeder, blush en make-up producten met glitters.

Als de meiden opgemaakt zijn mogen zij ook nog hun nagels lakken en versieren. Wij beginnen met een laagje base coat, daarna volgt nagellak en eventueel nagelversiering, en tenslotte worden de nagels afgewerkt met een top coat.

Na afloop krijgen de kinderen een aandenken aan de workshop die ze mee naar huis mogen nemen. Prijs voor een Kinderfeestje make-up & nagels lakken en versieren: € 20,00 per kind inclusief alle producten

Als het feestje bij ons in het atelier gegeven wordt zorgen wij voor snoep, zoutjes en frisdrank. Minimaal 6 personen of 6 x de basisprijs per persoon.

Als het sieradenfeestje op een andere locatie plaats vindt (bijvoorbeeld bij je thuis) dan rekenen wij € 20,00 voor reiskosten en u zorgt zelf voor het eten en drinken. Wil je iets anders in combinatie met het maken van sieraden, laat het ons weten.

Voor alle informatie www.threedesign.nl  of bel op 06-53584003 of mail ons via info@threedesign.nl.

[Not a valid template]

Reacties:

 1. Leuke workshop met 2 sieraden gedaan. Kinderen vonden het geweldig!
  Groetjes, Karin

 2. Wij hadden een paar weken terug een tienerfeestje bij ThreeDesign en het was een geslaagd feest. Reuze gezellig en de dames gingen met mooie creaties naar huis. Volgend jaar komen we weer en dan misschien voor een workshop nagelstyling of make-up…

 3. Wat een leuk feestje hebben wij gehad afgelopen week. De meiden zijn bij het beauty feestje helemaal in de watten gelegd en waren erg enthousiast. Zeker een aanrader! Volgend jaar wil mijn dochter het nagelstyliste kinderfeestje 🙂

 4. Mijn dochter werd 10 en dat hebben we met al haar vriendinnetjes gevierd met een make-up workshop bij ThreeDesign. Niemand, behalve de jarige zelf, wist wat we gingen doen. Al stuiterend van de energie kwamen ze binnenvallen. De dametjes hebben een dikke 2 uur ademloos naar geluisterd. Opperste concentratie.
  En wat zagen ze er mooi uit! Natuurlijk werd alles na afloop op de foto gezet Iedereen vond het zeer geslaagd. ThreeDesign, dank jullie wel voor het maken van een mooie herinnering.

Laat een reactie achter