Een workshop paaldansen tijdens je kinderfeestje


Paaldansen, helemaal hip. Bij Paaldans Zoetermeer kun je nu een echt paaldanskinderfeestje vieren!

 

Sporty Pole4Kids (6 tot 12 jaar)

De workshop Sporty Pole Kids is een aanrader voor kinderen. Sportieve actieve kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom om deze workshop te volgen.

Wil jij graag samen met je vriendinnen een leuke sportieve paaldans workshop volgen? Boek dan een workshop Paaldansen .

We starten eerst met een warming-up om de spieren warm te maken en daarna laat de instructrice diverse oefeningen zien in en om de danspaal.

Je leert leuke pole tricks in en om de danspaal. Tegen het einde van de workshop is het mogelijk om foto’s te maken. Na de workshop ontvangen alle kinderen een Pole4Kids certificaat en een leuke goodiebag. Deze workshop heeft een hoog fungehalte!

Deze workshop is te boeken vanaf 15 euro per kind en de prijs in inclusief onbeperkt fris, koekjes, snoepjes. De workshop duurt 90 minuten en is te boeken vanaf 5 kinderen

Kleding: shorts of legging net boven de knie, mouwloos top.

 

Aerial Hoop Kids (6-12 jaar)

De Aerial Hoop workshop is ook leuk als kinderfeestje, vriendinnendag of als sportief uitje. De workshop Aerial Hoop wordt regelmatig geboekt en is leuk voor iedere gelegenheid.
Tijdens de workshop Aerial Hoop leer je leuke tricks in de aerial hoop.

De aerial hoop zie je vaak in de circus of op tv en het is hardstikke leuk en gezellig om acrobatische oefeningen te doen in de lucht. De workshop duurt 90 minuten en is te boeken vanaf 5 personen. De workshop is te boeken vanaf 15.00 euro per kind. De prijs is inclusief onbeperkt fris, koekjes en snoepjesOok hier zijn sportieve actieve kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom.

De workshop wordt regelmatig geboekt als verjaardagsuitje, sportief uitje of als kinderfeestje.

De workshop duurt 90 minuten en is te boeken vanaf 5 personen. De workshop is te boeken vanaf 15.00 euro per kind. De prijs is inclusief onbeperkt thee, fris, koekjes en snoepjes

Kleding: legging , mouwloos top, eventueel beenwarmers.

 

Ben je ook enthousiast geworden, neem dan contact op met ons! www.paaldans-zoetermeer.nl

[Not a valid template]

Reacties:

Laat een reactie achter