Foamklei- of decopatch kinderfeestje van Meer met Kleur


“KLEUR JE DAG, KLEUR JE WERELD….”

Maak een originele en kleurrijke creatie met decopatchpapier of foamklei!

In het vrolijke atelier van Meer met Kleur, kun je een gezellig, kleurrijk en creatief kinderfeestje verwachten! De cadeaus voor de jarige worden uitgepakt met speciale aandacht en er wordt voor drinken en iets lekkers gezorgd. Voor de ouders is er thee of koffie en wifi… Ouders mogen natuurlijk blijven of weggaan… Bij Meer met Kleur is er een ongedwongen sfeer, alles is goed.

Bij Meer met Kleur kun je terecht voor leuke workshops, het vieren van je verjaardag of zomaar een gezellige knutselmiddag. Je kunt je opgeven voor het kinderfeestje via het contactformulier. Kinderfeestjes organiseren we vanaf 8 personen. Alle kinderfeestjes vinden plaats onder professionele begeleiding in ons gezellige, kindvriendelijke atelier aan de Oudloosdrechtsedijk 42A in Loosdrecht.

Kinderfeestje Decopatch of Kinderfeestje Foamklei

De knutselfeestjes worden in 2 rondes gegeven. In het eerste deel kiezen de kinderen een voorwerp dat ze willen voorzien van decopatch of foamklei (spaarpot, diertje, doosje, muurhangers, vogelhuisjes etc). Leef je uit en maak een keuze uit het diverse assortiment in de Meer met Kleur-kast! Na een korte instructie kunnen we aan de slag. Na de eerste ronde kun je je nog uitleven in de disco of even buiten rond rennen. Voor iets lekkers en drinken wordt ook gezorgd! Tijdens de tweede ronde ga je je voorwerp nog mooier maken. Versier je creatie met glitters, knoopjes, kraaltjes, lintjes, belletjes, tape, patchliners, veertjes… etc. De resultaten zijn altijd prachtig en kleurrijk! Na afloop pakken we je creatie in en heb je iets supermoois en origineels om thuis te laten bewonderen. Duur decopatch en foamklei-kinderfeestje: ongeveer 2,5 uur inclusief drinken met wat lekkers, cadeautjes-ritueel en disco.

Voor meer informatie…ga naar www.meermetkleur.nl

[Not a valid template]

Reacties:

  1. Prachtig en gezellig atelier, lekker creatief bezig geweest met 9 prachtige resultaten en blije meiden! Echt leuk om te doen als kinderfeestje!

  2. Handig dat je een knutselbox kunt kopen, zo geef je een gaaf feestje thuis voor niet te veel geld en alles zat in de box!

Laat een reactie achter