Geen feestje zonder taart of cupcakes, welkom bij Het Taartenlab!


Je eigen taart of cupcakes maken op je verjaardag? Samen gezellig en creatief bezig zijn, onder het genot van iets lekkers? Bij Het Taartenlab kan het! Wij komen naar je toe als je dat wilt, maar je bent ook van harte welkom op onze locatie in Wageningen.

Eerst gaan we wetenschappelijk aan de slag. We heten tenslotte niet voor niks Het Taarten “lab”! We doen research naar wat er in een taart of cupcake zit en hoe je deze nog lekkerder kunt maken d.m.v. een vulling. Daarna komt het praktische deel: het vullen, bekleden en versieren van de taart of cupcakes. Als laatste wordt er natuurlijk een diploma uitgereikt. Dik verdiend na een middag hard werken!

Wil je je feestje extra bijzonder maken? Huur dan onze retro brandweerauto, De BabbelTruck! Uiteraard mag je rondkijken in de auto en kun je een ritje maken. Na afloop van je feestje brengen we je vriendjes en vriendinnetjes, in overleg, met de brandweerauto naar huis.

Heb je zelf een leuk idee voor een feestje, wil je een bepaald thema of een echte cupcake-cup organiseren? Informeer naar de mogelijkheden!

Een kinderfeestje bij Het Taartenlab is mogelijk vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 2,5 uur. Minimum aantal kinderen is 4. Elk kind maakt haar/zijn eigen boltaartje of 6 cupcakes. De kosten zijn € 14,50 per kind voor het versieren van boltaartjes of cupcakes. Huur van De BabbelTruck wordt apart berekend.

Voor meer informatie of vragen over de mogelijkheden, neem een kijkje op www.taartenlab.nl of neem contact met ons op!”

[Not a valid template]

Reacties:

Laat een reactie achter