De leukste make-up en beauty feestjes van Zuid-Holland


Wil uw dochter een make-up kinderfeestje geven? Dan bent u bij Flavour Visagie in Rotterdam aan het juiste adres.

Prinsessen beauty feestje 4-8 jaar

Voor meisjes tussen de 4 en 8 jaar organiseert Flavour Visagie prinsessenfeestjes. De Flavour visagistes maken de meisjes subtiel op met mooie glitters, glansjes en kleine schmink versiering zoals een bloemetje of vlindertje. Tijdens het beauty kinderfeestje in onze salon in Rotterdam / kralingen zullen we tevens de nageltjes van de meisjes lakken.

Iedereen wordt tijdens het prinsessenfeestje voorzien van limonade, cake en popcorn. Na afloop van het prinsessenfeest krijgt iedere deelneemster een presentje mee.

Extra info

Wilt u bij het make-up kinderfeestje ook de haren van de meisjes laten doen, dan kan dit tegen een meerprijs. Het is ook mogelijk om het prinsessenfeest bij u thuis te houden. Hier zijn wel reiskosten aan verbonden.

Eventueel kan het prinsessenfeest gecombineerd worden met een fotoshoot door een professioneel fotograaf in een nabijgelegen fotostudio te Rotterdam.

Make-up workshop kinderfeestje 8-12 jaar

Voor meisjes tussen de 8 en 12 jaar organiseert Flavour Visagie beauty kinderfeestjes in de vorm van een make-up workshop incl. nagels lakken. Bij de jarige wordt stap voor stap voorgedaan hoe ze zich het mooiste op kan maken. Zij mag de helft van haar gezichtje zelf proberen. De overige meisjes mogen dit tijdens het visagie kinderfeestje nadoen. Waar nodig zullen onze visagistes tijdens deze make-up workshop met plezier helpen. Diverse beauty onderwerpen komen tijdens het make-up feestje aan bod o.a.: oogmake-up, blusher, lipgloss, nageltjes lakken, reinigen en glittertjes.

Tijdens het visagie feestje wordt iedereen voorzien van limonade, cake en popcorn. Na afloop krijgt iedere deelneemster van het visagie kinderfeestje een presentje mee naar huis.

Extra info

Wilt u tijdens het make-up kinderfeestje ook de haren van de meisjes laten doen, dan kan dit tegen een meerprijs. Het is ook mogelijk om het kinderfeest bij u thuis te houden. Hier zijn wel reiskosten aan verbonden.  U kunt de make-up workshop combineren met een fotoshoot door een professioneel fotograaf in een nabijgelegen fotostudio te Rotterdam.

Make-up workshop tienferfeestje 13-19 jaar

Meisjes in de leeftijd van 13 t/m 19 jaar kunnen hun beauty tienerfeestje bij Flavour Visagie in Rotterdam vieren in de vorm van een make-up workshop. Bij de jarige wordt stap voor stap voor gedaan op de helft van haar gezicht hoe ze zich het mooiste kan op maken. De meisjes mogen dit tijdens de visagie workshop nadoen. Waar nodig zullen de Flavour visagistes met plezier de meisjes helpen opmaken. Tijdens de tienermake-up workshop komen allerlei onderwerpen aan bod o.a.: reinigen, foundation, camouflage, wenkbrauw styling, oogmake-up, blusher, gloss en nagellak.

Tijdens het make-up feestje wordt iedereen voorzien van wat lekkers en limonade. Na afloop krijgt ieder meisje van het visagie feestje een klein presentje mee naar huis.

Extra info

Wilt u tijdens het make-up kinderfeestje ook de haren van de meisjes laten doen, dan kan dit tegen een meerprijs. Het is ook mogelijk om het kinderfeest bij u thuis te houden. Hier zijn wel reiskosten aan verbonden.  U kunt de make-up workshop combineren met een fotoshoot door een professioneel fotograaf in een nabijgelegen fotostudio te Rotterdam.

Nail-art kinderfeestje 8 t/m 16 jaar

Meisjes van 8 t/m 16 jaar kunnen hun beauty feestje bij Flavour Visagie te Rotterdam / kralingen vieren in de vorm van een nailart workshop met manicure.  De nagelstylistes beginnen het nail-art feestje met een manicure die de meisjes zelf en met behulp van onze nagelstylistes zullen gaan doen. Tijdens het nagelfeestje worden natuurlijk ook de nagels gelakt en versiert d.m.v. stempels, glitters en meer.  Na afloop van het nagelfeestje gebruiken we een heerlijke handcrème om de handjes zacht te maken en heerlijk te laten ruiken. Ieder meisje van het nail art feestje krijgt een klein presentje mee naar huis.

Extra info

Wilt u tijdens het nail-art kinderfeestje ook de haren van de meisjes laten doen en/of de meisjes laten opmaken, dan kan dit tegen een meerprijs. Het is ook mogelijk om het beauty kinderfeest bij u thuis te houden. Hier zijn wel reiskosten aan verbonden.  U kunt de make-up workshop combineren met een fotoshoot door een professioneel fotograaf in een nabijgelegen fotostudio te Rotterdam.

De prijzen van alle beauty kinderfeestjes vindt u op de website www.flavourvisagie.nl en zijn inclusief het gebruik van make-up, reinigingsproducten en de genoemde versnaperingen.

[Not a valid template]

Reacties:

  1. Wat een geweldig kinderfeestje, 8 meiden…echtje meiden meisjes wat wil je dan nog meer dan tutten! Super feest!

  2. De nagellak zat er 3 weken later nog op 🙂 hartstikke leuk beautyfeestje.

  3. Zeker een aanrader voor een leuk meidenfeestje. Het prinsessenfeestje was helemaal compleet. Bedankt

Laat een reactie achter