De leukste bakfeestjes vier je bij Delicious Bake and Food


Een gezellig kinderfeestje en trots naar huis met zelf gemaakt lekkers!

Op zoek naar een gezellig kinderfeestje? Waar de kinderen niet alleen een leuke middag hebben, maar ook trots naar huis gaan met hun zelfgemaakte lekkers? Kom naar Delicious Bake and Food, wij geven de aller leukste en vooral lekkerste bakfeestjes. In onze sfeervolle workshopruimte maken wij er samen met de jarige job en alle vriendjes en vriendinnetjes een feestelijke middag van.

 

Feestje voor kinderen van 5 tot 7 jaar

Met kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 7 jaar gaan we cupcakes versieren. Ieder kind krijgt zes cupcakes: drie stuks daarvan versieren we samen en de overige drie mogen de kinderen helemaal zelf versieren. Natuurlijk krijgen ze uitleg over alle materialen en mogelijkheden en hebben we leuke voorbeelden.

 

Feestje voor kinderen vanaf 8 jaar

Je geeft een feestje voor kinderen van 8 jaar en ouder? Met hen vullen we een boltaartje. Dat we vervolgens afsmeren en bekleden met fondant of marsepein naar keuze. Daarna kan het taartje versierd worden. De eerste drie stappen doen we samen en, na uitleg van alle materialen en mogelijkheden, kunnen ze lekker hun gang gaan met versieren. Natuurlijk hebben we een aantal leuke voorbeelden.

 

Inbegrepen bij beide feestjes

Bij beide bakfeestjes is limonade en wat lekkers inbegrepen. Alle baksels gaan in een mooi doosje mee naar huis. Het minimaal aantal kinderen per kinderfeestje is zes en het kost € 16,50 per kind. Het feestje duurt ongeveer twee en een half uur. Ouders mogen erbij blijven, maar het is niet verplicht. Wij vieren de feestjes op woensdag- en vrijdagmiddag en op andere dagen in overleg. Bel of mail even om een reservering te maken! Ons telefoonnummer is (+31) 0251-247100 en je kunt ons natuurlijk ook mailen.

 

Wat anderen vinden

“Heerlijke winkel met geweldig assortiment om te bakken en te koken. Gezellige workshop gevolgd met 10 tienermeisjes voor verjaardagsfeestje, leuke locatie!”

“Een gezellige winkel waar je altijd heel fijn en netjes geholpen wordt. Leuke workshops.”

“Een leuke workshop taart maken met mijn kleinkind gedaan, vriendelijk, gezellig, leerzaam en goede uitleg.”

 

Over Delicious Bake and Food

Onze winkel Delicious Bake and Food bevindt zich al enkele jaren in Heemskerk. We geven al vanaf het begin met veel plezier workshops en kinderfeestjes. Bij Delicious Bake and Food vind je tevens een groot assortiment aan bakspullen van topmerken als FunCakes, PME, Fat Daddio’s en Stadter en JEM gluten vrije bakmixen. Maar ook diverse kookspullen en originele cadeauartikelen van merken zoals KitchenCraft en Boska. Tevens kun je bij Delicious Bake and Food terecht voor heerlijke delicatessen. Wat te denken van bijvoorbeeld versgetapte olijfolie, smaakvolle azijnen, diverse pesto’s en tapenades en heerlijk brood van Handgemaakt brood wat je zelf thuis kunt afbakken! Naast het vertrouwde assortiment komen we ook steeds weer met nieuwe producten. Delicious Bake and Food verwent haar klanten graag met de leukste, nieuwste en hipste producten! Meer informatie vind je op onze website!

[Not a valid template]

Reacties:

Laat een reactie achter