Achter de draaitafel vier jij een echt DJ kinderfeestje


“Voor een dj kinderfeestje hebben we een speciale budget-versie, omdat het budget vaak wat kleiner is. Een kinderpartijtje moet tegenwoordig ‘VETTEGEKGAAFCOOL’ zijn en je wilt natuurlijk wel hebben, dat alle vriendjes en vriendinnetjes achteraf vertellen dat ze DJ voor 1 dag zijn geweest op het beste kinderfeestje ooit!

Kinderen van 10jr en ouder:
De kinder dj workshop kunnen maximaal 9 kinderen aan meedoen van minimaal 10jr oud (met priveles kunnen ze jonger zijn). In de 2 uur leren ze wat ‘geschiedenis’ over de evolutie van de dj en de muziek en wat DJ’s nou eigenlijk allemaal (kunnen) doen en gaan ze, na uitleg, zelf aan de slag met de dj gear. Er staan meerdere DJ sets voor ze klaar waarmee ze dan de plaatjes aan elkaar “lijmen” zeg maar. Tussendoor is er een korte pauze met wat te drinken.

Zien hoe het er op een kinderfeestje van DJ School Utrecht aan toe gaat? Klik dan hier voor ons in actie!

Een DJ kinderfeestje is mogelijk op alle dagen , afhankelijk van de agenda en tijden. Als je je feestje door de week viert dan is het voordeliger, kijk voor de prijzen op de site!

[Not a valid template]

Reacties:

 1. Het was heeeeel erg leuk.
  We waren met 8 meiden van 11 en 12.
  Die hebben erg genoten.
  Boris was heel relaxt en legde alles heel goed uit

  Echt een aanrader
  Wij komen nog eens terug voor een dag cursus

 2. Mijn kinderfeestje was erg tof bij Boris. We waren met 5 jongens en 3 meiden (11 jaar), iedereen vond het hartstikke leuk. We mochten zelf mixen en aan alle knopjes draaien. Dit feestje was echt super cool!

 3. Verjaardagsfeest van onze zoon bij DJ school Utrercht, was echt super gaaf. De jarige en zijn gasten hebben een hele toffe middag gehad met als klap op de vuurpijl het opnemen van een eigen mix. Het was heel leuk en Boris (de gast DJ) heeft de jongens super begeleidt.
  Top feestje!!!

 4. Afgelopen woendag een DJ kinderfeestje bij DJ School Utrecht gehad. Was echt SUPER leuk. Waren met 5 jongens en 2 meiden en allemaal enorm genoten. Thanks voor de leuke en originele DJ workshop, DJ School Utrecht. Het was TOP!

 5. Het DJ kinderfeestje van DJ School Utrecht sloot goed aan bij de interesse van negen 12-jarige pre-pubers! Alle gear was van goede kwaliteit en de verhouding ‘uitleg’ en ‘doen’ was perfect. Een aanrader dus!

 6. vet, cool gaaf kinderfeestje, het beste feestje ooit! Mega aanrader onder de leiding van een bevlogen DJ!

Laat een reactie achter