Maak je eigen uitnodiging en de leukste verjaardagskaartjes


Het kinderfeestje begint natuurlijk met de voorpret en het versturen van de uitnodigingen. Bij Greetz.nl hebben ze de leukste uitnodigingen.

Je kunt kiezen uit kant en klare uitnodigingen, maar als je er echt een feestje van wilt maken dan “pimp” je je uitnodiging precies zoals jij ze wilt hebben! Kies de kleuren, achtergrond, plak de foto van de jarige job/jet erin en maak je eigen tekst…..

Wil je iemand feliciteren met een echt leuke kaart en wil je ook wat te kiezen hebben kijk dan eens bij de verjaardagskaarten speciaal voor meisjes of jongens…hier vind je gegarandeerd de allerleukste kaarten. Ken je de MAGIC verjaardagskaarten al? Op een simpele manier kun je zo een verjaardagskaart heel persoonlijk maken!

Bij Greetz kun je ook helium ballonnen versturen. De ballon wordt bezorgd in een fanstastische cadeauverpakking, zodra de jarige de deksel opent vliegt de ballon naar hem of haar toe…verrassing!

Wil je een verjaardagscadeautje en een leuke kaart met de post laten bezorgen? Kies dan een van de leuke cadeautjes (bijna teveel om uit te kiezen) en de jarige krijgt de allerleukste verjaardagspost.

Genoeg Greetz momenten om blij van te worden!

[Not a valid template]

Reacties:

Laat een reactie achter